Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

21.07.2011 Dziwny error

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Wyskakuje mi dziwny komunikat o błędzie, zaraz po uruchomieniu gry wskakuje czarny ekran i ten komunikat co na zdjęciu niżej...

post-12504-0-20036100-1311276114_thumb.png

xxxxx

Opublikowano

sam mam ten problem próbowałem nawet przinestalowac wr i nic nie dało antyvira wyłączyłem i nicc;// myslałem ze chodzi o directX ale tez nic nie pomogło...

Przyłączam sie do prośby bede zaraz cos jeszcze kombinował.

szgna2pac.gif

Opublikowano

ja mialem to kiedys musialem zainstalowac inne sterowniki do karty graficznej a jesli to nie pomoze zmien dicrectX

Inne sterowniki tzn. jakie? bo najnowsze mam do grafiki i directX 11 też... Wczoraj sprawdziłem dogłębnie aspekt aktualizacji sterowników, więc to nie ten trop.

...A może to wirus? <_<

xxxxx

Opublikowano

Dobra, przeszukałem cały internet i znalazłem rozwiązanie podane przez Kanclerza Niemiec Angele Merkel. Napisałem do niej maila i odpisała w tym ich dziwnym języku że trzeba przy starcie warrock'a zmienić język na niemiecki lol?! O dziwo to zadziałało jestem w szoku! o.O

Pewnie podczas aktualizacji się pogubiły jakieś pliki z engliszem?! <_< Lub to próba germanizacji polskiej młodzieży.... :angry:

post-12504-0-60131400-1311323803_thumb.png

xxxxx

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...