Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LomaxMT2 S2 [Dedyk]

alchemik1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Stary muszę Cię zmartwić, ale ni chuja nie śmiga mnie ;/ Włączyć się patcher włącza ale się zcina i tak mruga białe takie pośrodku i nic się zrobić nie da ;/

Siewka twój sposób działa ale mam cały czas że zostanę połączony;/

Opublikowano

Stary muszę Cię zmartwić, ale ni chuja nie śmiga mnie ;/ Włączyć się patcher włącza ale się zcina i tak mruga białe takie pośrodku i nic się zrobić nie da ;/

Siewka twój sposób działa ale mam cały czas że zostanę połączony;/

ponaciskaj kilka razy enter mi to pomaga jak nie chce sie polączyc nacisnij z 10x i poczekaj i potem znow jak nie wejdzie

mojasygnan.png

Opublikowano

I właśnie ten twój sposób nie daje u mnie rady;/ Zaloguje się i pisze że mam nieaktualną łatke czy coś takiego;/ A robię tak: Z launchera lomaxas1 wrzucam pliki do jakiegoś metka potem z tej paczki co ma 82,6 mega też wypakowuje i to od Ciebie wrzucam i nie śmiga ;/

Opublikowano

1:Otwieramy notatnik

2:Wpisujemy tam metin2client.bin

3:Bierzemy zapisz jako Metin2.bat

4:Z góry dziękuje

I do clienta ... i dziala ! tyle trudu a tu tylko obejscie wystarczy

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

A ten easy to pasuje pod normal harda a nie pod serwer easy ;/ Lipa jak nie wiem;/ Przed tą konserwacją co 5 minut trwala było o niebo lepiej ;/

Opublikowano

kasa po 300-500 dropi .. a na medium po 120 wiec duzy roznicy nie ma.. moim zdaniem oba sa medium.Zwieksz raty na easy zeby kasa po 1-5k dropila i lepszy exp troszeczke i bedzie zajebiscie

08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif 08aborygen.gif08aborygen.gif
Opublikowano

Jedynie co z Is jest to buty wiatru na tym medium ale za ile to już Całkiem przegięcie 5 kk przy dropie yangow 120 lol :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...