Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyraź swoje zdanie na temat item shopu oraz nowej mapy !

AdrenalinaPL

Jaka Twoim zdaniem jest nowa mapa oraz item shop ?  

90 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? oraz jeste? zadowolony z nowej mapy ?

• Tak
      68
    • Nie
      22
  2. 2. Czy podoba Ci si? oraz jeste? zadowolony z nowego item shopu ?

• Tak
      53
    • Nie
      38

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Założyłem ten temat z myślą by każdy mógł tutaj napisać swoje zdanie na temat nowego item shopu oraz nowej mapy jaką jest KhaRif.

Osobiście co do item shopu to jestem zadowolony, ponieważ jest on jakby bardziej uporządkowany i wydaje mi się, że jest on prawie taki sam jak w Combat Arms. Co do nowej mapy to jeszcze na niej nie grałm ale ze screenów i z prezentacji, które umieszczają ludzie na YT, mogę stwierdzić, że mapa im się "udała".

Tyle od siebie ;)

Teraz czekam na Wasze wypowiedzi oraz kto chce może wziąść udział w ankiecie.

Pozrawiam ! :D

Opublikowano

Mapa:

Z wyglądu mi się podoba, ale jest niedopracowana, pełno bugów, ogólnie taka "średnia"

ItemShop:

Byłem już bardzo przyzwyczajony do starego wyglądu i nowy mi się nie podoba.

@offtop tylko żeby nie było za dużego spamu -.-

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Mapa:

Ogólnie mi się podoba, bo teraz nikt nie zna na pamięć wszystkich uliczek, kryjówek etc.

Dobrze mi się gra :)

ItemShop:

Dla mnie wygląda to przejrzyściej, i bardziej jest zadbany, nie ma chaosu w nim.

Wszystko poukładane i lepsza grafika :)

Mapa: Tak

ItemShop: Tak

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Mapa:

Ogólnie podoba mi się, ale denerwujące są te bugi.

Item shop:

Przyzwyczaiłem się do starego IS. Według mnie ikonki broni w nowym IS są za duże i dziwnie poukładane.

Kolejnym minusem według mnie jest to, że razem z bronią w jednej zakładce są też niektóre px'y.

Mapa: Tak

IS: Nie

Opublikowano

no to tak:

nowa mapa glos na tak.

nowy is ZDECYDOWANIE NIE.

stary bardziej mi sie podobal.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Ja nie jestem zadowolony z tej nowej mapki, bo są w niej bugi, a jeżeli chodzi o IS to jestem z niego bardzo zadowolony.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Mapa z wyglądu fajna, tylko troche zmieniają sytuację te bugi... Ogólnie jest fajna.

IS.. Nowy wygląd mi się podoba, pewnie tak jak wszystkim, tylko że wszyscy już byli przyzwyczajeni do starego wyglądu.. Jak ja ; )

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

Mapa ciekawa, jednakże zbugowana. Dodatkowo powinna być tylko na deathmatche - za mała na 8 vs 8, moim zdaniem.

Item shop - przekombinowany. Za dużo głupich obliczeń, za mało liczb, że tak powiem, tzn. na pół ekranu jest ile Ci zostanie kasy ( a to można obliczyć) a malutkimi ile broń kosztuje oraz wybór na 30 dni - duża część nowych graczy pomyśli, że bronie są tylko na 3-7 dni. Z tym akurat kiepsko. Wizualizacje beznadziejnie - przy broni COLT - tylko wciąga brzuch, a przy różnych broniach są dziwne rzeczy - obrotówy no - recoil, spowolnione strzelanie. Niektóre bronie nie mieszczą się w okienku, np. barret i gość ją trzyma jedną ręką ( LOL ) - 14 kg tak po prostu w łapie...

Moim zdaniem bronie, które były już w LS/ na eventach teraz powinni dodawać do MP i IS, a do IS w szczególności te, na których nie zarobią za G1 - Galil_AR, Throwing Knifes....

Opublikowano

Mapa

podoba mi się, fajne bugi :D, ale poza tym różni się od innych,przynajmniej jakieś urozmaicenie

TAK

Is

hmm tu mam zmienne odczucia ten jest jakiś dziwny nie mogę się do niego przyzwyczaić, ale za parę dni na pewno się przyzwyczaję więc stary już mi się nie będzie podobał

pół na pół

Opublikowano

@Up

NIE NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE nie podba mi sie mapa ani IS tylko Event bikini który ma byc za tydzien YE YE YE :D :D :D :D

To wnosi co do Bikini Event. A obrazek obrazuje marnych Polaczków którym jakby dać złoto to by chcieli diamenty, a złoto wyrzucili by w piz*u. Taka prawda. Polaczków którzy bez podjęcia konstruktywnego komentarza na temat, piszą najczęściej "jest do dupy" albo "nie, bo nie"

Opublikowano

Ogólnie mapka mi się podoba zwłaszcza te 2 bugi :D a itemshop Jest trochę skomplikowany jak dla mnie. Wolałbym ten stary niż ten nowy

Opublikowano

IS nie

Nowa mapka tak

Co ja wam zrobiłem że 35%? Zdejmiecie chociaż 5%

DAJ O TO CO JEST TU ------------->

Opublikowano

1.Nowa mapa-Głos oddany przez adamx-De>>nie/// zadużo w niej bugów

2.itemshop//// tak podoba mi się ta nowa graficzka wszystko ładnie po układane możemy liczyć na wsparcie założycieli warrocka.

33876.png

Kocham mpcforum.

weź daj + to tylko 2 sekundy

Opublikowano

Mapa:TAK

Jeśli się zna te bugi xD to można mieć na prawdę dobre staty .

IS:TAK

Wygląda na bardzo unowocześniony .

krokiet83.gif

18590.png7607.gif

11278.jpg9941.png

20045.jpg32334.jpg

35214.jpg4962.gif

35678.jpg35083.png

zbieram +

Opublikowano

mapa:

mapa mi sie bardzo podoba lecz jest bardzo nei dopracowana chodzi mi o duza ilosc bugów

IS:

hmm. is mi sie nie podoba wogole ,jest jakis chaotyczny wszystko trudno znalezc

moje glosy

mapa: TAK

IS: NIE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...