Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

update

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem co jest grane , przy 99% upa wykrywa wirusa. jak wyłączę anty wira , jest ok 0 ale to nienormalne. Później problem że nie mogę się zalogować - ma ktoś taki problem?

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano

Tak jak najbardziej może coś wykrywać i Ci blokuje dalsze update'owanie.

Wyłącz na ten czas antyvirusa lub wyklucz go z niego.

Następnym razem napisz to w pomocy technicznej.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

Każdy z jakimś "bardzo czułym" wirusem ma taki problem. U mnie się update'uje, wykrywa wirusa, gra się uruchamia i po chwili PC się zawiesza :D.

Opublikowano

no niestety warrock ma swoje własne zapory antychackerskie itp. dlatego ci wykrywa wira to tak jakbyś miał 2 różne antywiry na pc oba by się nawzajem atakowały

nowe acc strielock275!!!

Opublikowano

Wyłącz antywirusa przed aktualizacji. Twój antywirus ma wzmocnioną heurystykę, wykrywa WarRock'a jako wirusa dlatego że pobiera klawisze które klikasz podczas gry. Wyłącz antywirusa gdy aktualizujesz po prostu.

Opublikowano

Ok. Już problem rozwiązałem. ZApora blokuje. WR . dodałem wyjątki i jest ok. Przy UP - ie wyłączyłem antywira. Okazał się za mocny - ale to dobrze przynajmniej wiem że działa:) Proszę o zamknięcie tematu.

f5eea1e979090638.jpg

Opublikowano
Wyłącz antywirusa przed aktualizacji. Twój antywirus ma wzmocnioną heurystykę, wykrywa WarRock'a jako wirusa dlatego że pobiera klawisze które klikasz podczas gry. Wyłącz antywirusa gdy aktualizujesz po prostu.

Jakie klawisze? WarRock jest z pakowany ?Themidą i dlatego a nie jakieś klawisze...

Zamykam na prośbę autora.

1365881062-U68160.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...