Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Mam pewny problem , otóż postanowiłem powrócić do metina i zapomniałem hasła. Wysłałem email z przypomnieniem(interia) , loguje sie na pocztę i nie ma \o/. Próbowałem kilkakrotnie<15 razy+> i nie przychodzi. Więc zgłosiłem to do supportu i odpisali mi , że właśnie są problemy z onet,interia,wp. I co robić , idzie jakieś filtry odblokować czy jak?. Napisałem także do działu problemów technicznych na interi... lipa nie odpisali , mają mnie w dup**. Co się będą udzielać dla jakiegoś gracza... I teraz pytam czy ktoś miał podobny problem , jeśli tak to jak go rozwiązał ???

Pozdrawiam! :)

Opublikowano

po prostu poczekaj albo przypomnij sobie hasło samemu :)

a tak wgl nie tylko ty wysyłasz zgłoszenia z problemami do założycieli interi mi na o2 odpisali dopiero po tygodniu ^^

cierpliwosc to podstawa xD

Opublikowano (edytowane)

Pół roku nie grałem , nie mam pojęcia jakie hasło mogłem mieć...

A przypomnienia z hasłem wysyłałem tydzień temu

Cytat z metin2.pl :

Nie otrzymałem wiadomości e-mail

Niestety, niektóre serwisy pocztowe blokują wiadomości e-mail, które są generowane przez nasz system. Nawet nie wyświetla się informacja, ze taka wiadomość dotarła - nie znajduje się ona ani w skrzynce odbiorczej ani w folderze ze spamem. Jeżeli przez dłuższy czas nie dochodzi do Ciebie jakąś wiadomość z Metin2, możliwe, że serwer pocztowy blokuje maile wysyłane przez nasz system. W takim przypadku, prawdopodobnie jedynym wyjściem będzie skorzystanie z usług innego portalu oferującego skrzynki e-mail. Ostatnio dotarło do nas sporo zgłoszeń o problemach z następującymi serwisami pocztowymi: o2, wp i interia.

@Edit Chodzi mi o to czy jest jakiś sposób aby odblokować te tkz. filtry aby nie blokowały wiadomości od noreply,metin2.

Edytowane przez thefastest
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...