Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kbot kilka pytań

TemiFU

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam kilka pytań

1.czy Kbot jest płatny ?

2.gdzie mogę wykupić na niego licencje i skąd go mogę pobrać ?

3.czy opłaca się go kupić ?

4.jest wykrywalny ?

76561198026315030.png
Opublikowano

1. Tak 20zł PaySafeCard

2. www.kbotik.com ( piszesz do nich w jezyku angielskim lub rosyjskim )

3. Tak i to bardzo

4. w 99,9 % niewykrywalny

href="/monthly_07_2011/post-370989-0-19282800-1311255374.png">post-370989-0-19282800-1311255374_thumb.png

Opublikowano

hmmmy :

1: tak jest płaty

2: choćby na allegro czy ze strony kbotgg.pl czy coś takiego od bossera(polecam)

3: ja kupiłem i jestem zadowolony

4: wszystko jest wykrywalne w jakimś stopniu, jeśli będziesz bocił z umiarem a nie po 24/7

to raczej cie nie wykryją choć tego nie gwarantuje :D

licze na +

4. w 99,9 % niewykrywalny

takie gadania z tego co wiem to już sie zdarzały częściej ostrzezenia za kbota nic 1/1000osób

Opublikowano

Witam mam kilka pytań

1.czy Kbot jest płatny ?

2.gdzie mogę wykupić na niego licencje i skąd go mogę pobrać ?

3.czy opłaca się go kupić ?

4.jest wykrywalny ?

1.Licencja bez GG 5euro, z GG 15 euro.

2. kbotik.com - tam jest najtaniej i najpewniej (chociaż kbotgg.pl też pewny, ale drożej)

3. tak

4. nie, chyba że bocisz np. w czasie kontroli

Opublikowano

a jeśli nie obchodzi mnie to czy mnie wykryją to co jest bardziej opłacalne valhalla czy kbot jak chce skrzynki zbierać

NJxbd4x.png

Opublikowano

z tego co wiem to udobot nie działa a jeśli tak to prosiłbym o linka do działającej wersji ( darmowej )

NJxbd4x.png

Opublikowano

aha chyba że tak :D , a są jakieś inne darmowe albo tanie

Najtańszy KBot, darmowe są bezpieczne na 40% (Valhalla Exim, BioBot)

@DOWN

Warn będzie 22/23 <_<

za duża sygnatura

Opublikowano

nie nie ma a mi jebany błąd wyskakuje :

MD5 code havebeen changed. Please

update it. This is for you Accounts

Safety. New md5 code :

NJxbd4x.png

Opublikowano

a czytales co jest napisane w tym jebanym bledzie ? cod sie zmienil wiecej musisz ten jebany kod skopiowac i podmienic w pliku md5

... I zapisać...

o.O

za duża sygnatura

Opublikowano

dobra tak kurwa że te pliczki miałem rozjebane po ekranie i nie widziałem gdzie on jest

teraz mam problem bo ten jebany bot co chwile wraca na stacje ..... rozwali cos i wraca i tak co chwile ....

NJxbd4x.png

Opublikowano

dobra tak kurwa że te pliczki miałem rozjebane po ekranie i nie widziałem gdzie on jest

teraz mam problem bo ten jebany bot co chwile wraca na stacje ..... rozwali cos i wraca i tak co chwile ....

Ustaw klepanie przy 50%

za duża sygnatura

Opublikowano

@2xUP Kultura słowa. Nie obrażaj bota, bo on odwala za cb robotę.

Ustaw naprawę hp poniżej 75% lub nie zbieraj surowców, albo odlatuje, bo przeciwnik jest w pobliżu.

Opublikowano

coś nadal nie działa

przyjebany ten bot za każdym razem jak nie ma niczego w pobliżu co może zakatować zebrać wraca do portalu ... i wszystko omija

NJxbd4x.png

Opublikowano

coś nadal nie działa

przyjebany ten bot za każdym razem jak nie ma niczego w pobliżu co może zakatować zebrać wraca do portalu ... i wszystko omija

może nie chce pracować dla tempego buca :D

Masz serwer MC z modami, chętnie zagram.

Opublikowano

@VastoLords

Zobaczyłem w dziale DarkOrbit dziś pierwszy raz twoje posty... I KAŻDY mnie wkurwia. Nie podoba się że bot za ciebie zarabia, że czas który byś poświęcił na zarabianie (nudne) możesz wykorzystać w zajebisty sposób (choć i tak będziesz grał bo twój poziom inteligencji to 10 lat - nie więcej).

Masz problemy o wszystko, do każdego. Wyklinasz bota, przy okazji jego twórców, którzy dają ci boty za niewielką odpłatą/za darmo, bo to, byś zaoszczędził ok. 3000 zł które byś na to wydał by się wyposażyć, nie mówiąc o ammo, emp itd... Oczywiście takiemu jebanemu kidowi nie pasuje...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...