Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Silnik mpcforum.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam serdecznie. Mam pytanie, odnośnie silnika MPCforum.pl. Chciałem stworzyć forum, które będzie oparte na tym samym silniku. Za pomoc oferuję ++++.

Edytowane przez Przemuś
Opublikowano

IP. Board - Komercyjne (Płatne) oprogramowanie pod fora. Licencja używana (Nie masz wtedy dostępu do supportu) kosztuje około 200-300zł. A jeśli chcesz kupić nową licencje, zapłacisz wiele więcej.

Opublikowano

Mam pytanie. Odnośnie tego sktyptu. Jeżeli bym miał pliczki instalacyjne. To bym kare zapłacił?

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

a dlaczego by nie, skoro masz nie legalną wersje to na pewno

masz licencje programu poczytaj co ci wolno a co nie wolno , triala czy jakąkolwiek dowolną wersje możesz używać tylko dla własnych zastosowań czy testów , publikacja publiczna takich wersji łamie wszystkie zasady licencji

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

aha. To git. Za takie cos powinni surowo karać.

Lenovo Legion Slim 5 User
CPU: 
AMD Ryzen™ 7 8845HS GPU: NVIDIA® GeForce RTX™ 4060 (140W) RAM: 32 GB DDR5 5600 Mhz SSD: GoodRam PX700 1TB + SAMSUNG 970 Evo Plus 1TB 

Opublikowano

@ UP

E tam .. przesadzasz :P . Jak posiedzisz w tym dłużej i poświęcisz na to dużo uwagi to wyda ci się banalnie proste ;).

@ TOPIC

IP.Board jest płatny więc zastanów się czy warto od razu stawiać na IP.Board nie mając rzeszy użytkowników.

jqeuR.png

Opublikowano

Panie Zagłady pamiętaj że jak jest skrypt lepszy to i użytkownicy szybciej przyjdą.Wolał byś siedzieć an forum IPB czy na phpbb3?Boo ja na IPB:p

Opublikowano

Jeszcze chyba jest taka możliwość zrobić w notatniku swoja stronę www

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

Panie Zagłady pamiętaj że jak jest skrypt lepszy to i użytkownicy szybciej przyjdą.Wolał byś siedzieć an forum IPB czy na phpbb3?Boo ja na IPB:p

Lol kurwa co ty pierdolisz ? MPCFORUM też nie stało od poczatku na IPB :/ . Jak się nie mylę to stało na PHPBB 2.0 pamiętam jeszcze ten złoto-czarny theme . Dopiero w 2009 czy 2010 zmienili silnik ? A forum jest od 2007 roku ?

Nie warto od razu wciskać pieniadze by potem miec 0 uzytkownikow gdyby nie wypalilo ?

Zanim zaczniesz pisać bzdety przemyśl kilka razy czy warto wysyłać post do publikacji. To już kolejny post gdzie popełniłeś niezłego faila. Chcesz być ekspertem ? Naprawde tego chcesz ? To wypad do czytania ksiazek IT , czasopism IT , udzielania sie na forach komputerowych i rozwiazywania problemow. Dodatkowo prace i laboratoria na maszynach wirtualnych z systemami operacyjnymi by opanować je w 100% do perfekcyjnej administracji systemami Windows , Linux i Unix.

Dodam na koniec , ze jak juz przeczytasz to co ci podalem to jeszcze musisz pamietac o bieżącym uzupelnianiu wiedzy bo IT zmienia sie zarąbiscie szybko i wiele spraw ulega przedawnieniu.

jqeuR.png