Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możliwe, że jest to spowodowane pracami nad serverami, bo teraz jakieś bugi naprawiają(od 9.00)

23663919668618084369.jpg

arcanabar1.gif<<<<<Polecam grę!

Opublikowano (edytowane)

nie robiłem.

zastanawiam się czemu tylko przez ułamek sekundy widze te napisy a potem od razu znikają.

może mam źle ustawione istaiwenia karty graficznej.

@EDIT

Zmienic tu cos?

sss1a.jpg

sss2e.jpg

Edytowane przez NosTale1255
Opublikowano

Zrób reinstall , jezeli nie zadziala masz za slabego lapka wiec zmniejsz ustawinienia gry.

Opublikowano

byc moze na laptopie ci nie czyta pewnych plikow, mialem podobnie z gothiciem jak sciagnalem to napisow w menu nie widzialem ale wlaczyc moglem, u mnie to bylo ze avast blokowal mi plik w ktorym sa wszystkie opcje menu (pisalo ze jest zawirowany, co okazalo sie falszem, poniewaz pozniej avast zaczal wariowac i wszystko nowego jako wirusy wykrywal), wylaczylem avasta i bylo git,, (NIE JESTEM PEWIEN CZY U CB TO ZADZIALA) moze sproboj powylaczac all programy

Jegla "Zrób reinstall , jezeli nie zadziala masz za slabego lapka wiec zmniejsz ustawinienia gry."

powiedz mi co ma "słaby lapek" do nie czytania napisow? bo to co napisales to bez sensu jest...

poproboj tez innych pierdol typu uruchamianie w trybie zgodnosci, jako administrator itp.

jesli to nic nie da, to nie wiem co moze z tym byc, ale napisz, moze cos wymyslimy co zadziala ;p

PS

ale zalogowac sie mozesz? (ze wpisujesz passy i enter, powinno dac rade)

Opublikowano (edytowane)

No wpisuje ID i HASŁO i klikam enter.

Jakby mnie logowało ale nic sie nie staje.

Wylaczyenie avasta nic nie dało...

Edytowane przez NosTale1255
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...