Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cavia [PL] [Hamachi]

Naxter™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

cooltext542172839.png

hamachi.png

parametry.png

cpu.png

AMD ATHLON - 2 rdzenie

ram.png

2 gb

net.png

16 mb

linki.png

web.png

Tymczasowo brak

reg.png

5.237.6.38

klient.png

Lanucher - http://www.multiupload.com/2JEGGFW97M (POLECANY)

ip.png

5.237.6.38

pl.png

http://www.multiupload.com/7WGL84P5UC (NIE ZALECANE - POLECAMY LANUCHER)

skan.png

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=1500bdd8d4435c835fcd75b2d1160ecec92384df7c249c95c98dc40d84abe802-1311256985

info.png

npc.png

handlarzecavia.png

start.png

beztytuudixp.png

ulepszacze.png

Nie

exp.png

200

drop.png

200

yang.png

250

video.png

---

Wszedzie.png

Zamknieta.png

kontakt.png

Hamachi

godziny.png

poniedzialek.png

10-20 (może być mniej lub więcej)

wtorek.png

sroda.png

czwartek.png

piatek.png

sobota.png

niedziela.png

sieci.png

Metin2 - Cavia

Metin2 - Cavia (2)

pass.png

Brak

team.png

[HA]Naxter

autor.png

Już niedługo, zostanie wprowadzona możliwość ulepszania broni na epickie // Gramy wszędzie.

stopka.png

Wystartowała oficjalna wersja serwera!

Wszelkie konta z bety zostały USUNIĘTE!

Opublikowano
Unfortunately, the link you have clicked is not available.

Reasons for this may include:

- Invalid link

- The file has been deleted because it was violating our Terms of service.

1h na dodanie poprawnego downloadu i skanu do spolszczenia

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

@Dash

Dodałem link do lanuchera

Ale skanu, nie dodam bo spol. zablokowane a lanucher ma za duży rozmiar (140mb)

@edit

Za dużo cheaterów by było, + zero widoczności innych rzeczy niz domyślne, a ja potem problemów nie chce mieć..

Z tego co wiem, jest sporo serwerów Hamachi jedynie z lanucherem i nikt nie musiał dodawać spolszczenia...

Opublikowano

NAJGORSZY SERVER JAKI WIDZIAŁEM KOMPLETNA KLAPA EXP 200 ADMINISTRACJA BARDZO NIE MIŁA 0 EVENTÓW NIE POLECAM 9ten serv to prawie PL)

//GiF OFF :D.

Opublikowano

@probonoi

Jesteś śmiesznym neosem,exp jest bardzo szybki i łatwy,wbiłeś na serwer grałeś 10 min i od razu chciałeś event.Najbardziej rozbawiło mnie prawie PL ,chłopie czy ty kiedyś grałeś na PL'u do PL to ten serwer jest very very very easy,widać ,że na PL'a też wbiłeś i powiedziałeś ,że jest za trudny bo nie dostałeś na start eq +9.

Opublikowano

Widze ,że na hamaku nie skutkuje dodaj bodzie,zwiększ drop itemów bo głupiego naszyjnika nie mogę dropnąć za cały spot więcej na PL'u leci itemów.

Opublikowano

@UP

Zmienie w jutrzejszym patchu

@Barrtek

Co ty myślisz, ze za te marne pare godzin mam wam dać exp 500%? To nie kolejny serwer Hamachi z administratorami: "ProEloElo", tylko porządny serwer Hamachi... chcesz coś takiego - Idź na noobowskie serwery Hamachi 4fun.

Opublikowano

FuBu ^^.

Wbije , ocenie i dam edita.

I nie ma bata

Jezeli uwazasz ze Cie Zirytowałem , Zdenerwowałem Daj -.

Jezeli uwazasz ze Cie Podnieciłem xD , Zadowolilem , Ucieszyłem , Dałem Ci info daj +.

Nie zbieram zadnego syfu :)

Opublikowano

Serwer wczoraj cały dzień wyłączony,dzisiaj też godziny się nie zgadzają,Ga jest neosem z niewiadomych przyczyn wypuścił ten serwer i ma wielkie oczekiwania do graczy,żeby nie było żadnych modów grać tylko na jego launcherze ,żeby było widać śmieszne epickie zbroje , jak nie to prędzej czy później znajdzie i zbanuje.Po gówno mam widzieć epickie zbroje jak nie mogę dropnąc stali bo dla ga za cieżko jest wejść do navi i zwiększyć drop itemów gdzie za cały spot na wyższym lvl'u nie leci nic i drugi argument po co mi te gówniane pliki ze zbrojkami skoro ulepszać się da tylko u kowala który pali ,a magiczny metal w sklepie jest tym złym który służy do robienia z bodzi innego zwoju.Nie polecam serwera ,do ga jak nie chce ci się nic na nim robić to go wyłącz bo tylko się ośmieszasz tym co zrobiłeś,a i kiedy wyjdzie ten obiecany jutrzejszy patch?

Stawiając serwer trzeba pamiętać ,że nie jest on po to ,żeby leczyć swoje kompleksy dzięki temu ,że jest się GA.Jeżeli nie masz czasu na serwer nie zaczynaj zabawy w reklamowanie go ,a zwłaszcza kiedy jest niedopracowany.

• 5 tygodni później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...