Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Wasza ulubiona klasa

Pan Jabłko

Czym najlepiej Ci się gra?  

87 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czym najlepiej Ci si? gra?

• Pyro
      18
    • Heavy
      14
    • Skaut
      11
    • Medyk
      10
    • In?ynier
      17
    • Snajper
      21
    • Soldier
      13
    • Szpieg
      25
    • Demoman
      5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wiecie w Team Fortress mamy do wyboru aż 9 klas postaci...

Ankiete zakładam w celu sprawdzenia jaka jest wasza ulubiona i czym wam się najlepiej gra.

Możecie tu dyskutować...tylko proszę...bez spamu : )

Ja osobiście najbadziej lubie grać inżynierem i snajperem.

Opublikowano

Ciągle grałem soldem, ale jakiś czas temu przerzuciłem się na demomana i skołowałem sobie full seta: "Demolki Tysiąca i Jednej Nocy" tak wyrąbanie mi się teraz gra :rolleyes:

Opublikowano

Szpieg i tylko szpieg :D Na resztę klas przechodzę na kilka sekund z potrzeb taktycznych i nic więc.

sig--SXNIUGlOUDdwendqNmVkTjVqV09yWEJZc2l

Opublikowano

Był już chyba taki temat :P

Ja grałem najdłużej inżynierem bo to koxu :D

Nawet jeśli był to zaginął gdzieś w spamie...a przyda się taki temat do dyskutowania.

No zgadzam się z tobą, że inżynier wymiata...wystarczy znaleźć dobre miejsce na działko.

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem zostawić na chwilę spya i pograc troche innymi klasami padło na demo i inżyniera. Nawet fajnie sie gralo ale tam gdzie demo nie moze tam szpiega posle xD Moze to dlatego ze mam wprawe a moze nie ale szpieg pomaga w kazdej sytuacji.

Opublikowano

Ostatnio postanowiłem zostawić na chwilę spya i pograc troche innymi klasami padło na demo i inżyniera. Nawet fajnie sie gralo ale tam gdzie demo nie moze tam szpiega posle xD Moze to dlatego ze mam wprawe a moze nie ale szpieg pomaga w kazdej sytuacji.

A jaką bronią najlepiej Ci się gra jak grasz szpiegiem?

Opublikowano

A jaką bronią najlepiej Ci się gra jak grasz szpiegiem?

Szczerze mówiąc mam tylko ostateczną nagrodę, pelerynę nożownika i zegar zmarłego, więc nie mam dużego porównania, ale patrząc na opisy innych broni najbardziej podoba mi sie ostateczna nagroda.

Gram ostateczna nagroda + peleryna nożownika (czasami zmieniam na zwykły nóż aby łatwiej zniszczyć konstrukcje gdy nie ma okazji do dźgnięcia ostateczną nagrodą żeby zdobyć przebranie)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...