Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konfiguracja

eL ComendanTe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się zapytać czy ktoś się orientuje czy pliki konfiguracji znajdują się na servie tzn na koncie czy w folderze z botem ? chodzi mi o np. sortowanie tabletów ?

I czy nowe wersje nakłada się na stare czy instaluje osobno ?

Admin Cienia
Opublikowano
Chciałbym się zapytać czy ktoś się orientuje czy pliki konfiguracji znajdują się na servie tzn na koncie czy w folderze z botem ? chodzi mi o np. sortowanie tabletów ?

I czy nowe wersje nakłada się na stare czy instaluje osobno ?

Te informacje znajdują się na naszym komputerze, im by zaśmiecały serwer, a jeśli pobierasz nową wersję to najlepiej skasować starą ale możesz narzucić i sprawdzicć czy działa.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Te informacje znajdują się na naszym komputerze, im by zaśmiecały serwer, a jeśli pobierasz nową wersję to najlepiej skasować starą ale możesz narzucić i sprawdzicć czy działa.

a nie orientujesz się gdzie dokładnie je można znaleźć ? narzucałem i ogólnie chodzi nie odpalałem na czystko ale jeżeli chodzi tzn że coś gdzieś się musi zapisywać

Admin Cienia
Opublikowano
a nie orientujesz się gdzie dokładnie je można znaleźć ? narzucałem i ogólnie chodzi nie odpalałem na czystko ale jeżeli chodzi tzn że coś gdzieś się musi zapisywać

Wejdź w folder sroking > cfg > user > kopiujesz ten cały folder, w środku masz zapisane każdego chara ze wszystkimi ustawieniami. ;) Pomogłem to strzel piąteczkę. xD

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...