Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wep. changer czy cos takiego?

mistikal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No więc chodzi mi o to. Zostawiam postać na bocie. Czy jakiś bot/program ma taką opcję, że zmienia broń (np. na harfę), rzuca buffa (noise i moving march), potem zmienia z powrotem na broń do expienia i tak za kazdym razem jak buff sie skończy?

Opublikowano

Gdzieś znalazłem takowy program. Zwał się chyba "Weapon changer" czy jakoś tak. Niestety miał sporo jakiś wirusów wiec nie próbowałem go uruchamieć. Teraz nie poszukam bo niestety do roboty lece. Gdzień na google na pewno będzie.

Pozdro.

Atra esterni ono thelduin, mor'ranr lifa unin hjarta onr, un du evarinya ono varda.

Opublikowano

szkoda mi ciebie jak masz czas i chęci to wyślij ten plik na rapidshare bo to forum ktore podałeś pisze ze jest zablokowane.

Jak masz weapon changera to proszę upnij go na rapida lub inny serwer.

Atra esterni ono thelduin, mor'ranr lifa unin hjarta onr, un du evarinya ono varda.

Opublikowano

moze masz cos pod glowa ale "szkoda mi ciebie" to nie jest powod zeby na innych sie wyrzywac jak masz za duzo energi to roznies kilka smietnikow namkna cie na jakis czas i juz i tam taki wpier**** dostaniesz ze odechce ci sie innych gnoic na forum

sry za spam ale nie cierpie takiego chamstwa

MMORPG=Monotonna Masówka Oparta na Rozwijaniu Postaci Godzinami

Obyś dostał zawsze To, na co zasłużyłeś.

bot369_userbar_226.gif6132.gif

6081.png20724.png

4769.jpg18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...