Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]26 serwer

przemek1g

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

w Sprawie 26 serwera metin2 :

Słyszałem ze Kazdy serwer Niemiecki itp ma okolo 25 serwerow , i w sprawie Polskiego metina to podobno dostal on Uprawnienia tylko na 25 serwerow wiec jesli to prawda to niewiadomo czy s26 wgl wyjdzie . Co o tym myślicie

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Legenda
Opublikowano

Jest bezsensem robić s26, ponieważ na każdym polskim serwerze nie ma busy na chociaż jednym chanelu. Powinni zrobić reset kont i dać 4serwery z IS na 7dni jako prezent.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

@Up

Super pomysł.

A co do tego serwera to jak by skasowali konta z 4 pierwszych serwerów, obniżyli ceny w IS oraz zrobili coś z handlem eq itp. tysiące graczy takich jak m.in. ja wróciło by do gry.

Mam nadzieję ze doczekam aż GF odda choć 1 serwer doda itemki z IS do gry albo obniży ich cene w kochanym Item Shopie

33983.png

21571.jpg

33870.gif

Legenda
Opublikowano

@Up

Super pomysł.

A co do tego serwera to jak by skasowali konta z 4 pierwszych serwerów, obniżyli ceny w IS oraz zrobili coś z handlem eq itp. tysiące graczy takich jak m.in. ja wróciło by do gry.

Mam nadzieję ze doczekam aż GF odda choć 1 serwer doda itemki z IS do gry albo obniży ich cene w kochanym Item Shopie

Ceny w IS też rosną bo mamy takie prawo polskie. Jeżeli %vat rośnie to ceny IS będą droższe.

Opublikowano

Nie wiem czemu GF z okazji 4 urodzin nie zrobił nowego serwa,ale myślę,że s26 powstanie.

Mogli by jakieś informacje chociaż dać,czy coś planują...

Opublikowano

Jest bezsensem robić s26, ponieważ na każdym polskim serwerze nie ma busy na chociaż jednym chanelu. Powinni zrobić reset kont i dać 4serwery z IS na 7dni jako prezent.

Ty wiesz co Ty mówisz? Reset kont? Pierdolnij się porządnie w głowe;)

Legenda
Opublikowano

Nie wiem czemu GF z okazji 4 urodzin nie zrobił nowego serwa,ale myślę,że s26 powstanie.

Mogli by jakieś informacje chociaż dać,czy coś planują...

Lecz robienie nowego serwera może przyniesie jakieś korzyści, ale na którtki okres. Na każdym serwerze gra może z 700osób. Jeżeli by to połączyć było by to co kiedyś jedno ch busy albo full i gra by jakoś szła. Teraz każdy przeszedł na privy, ponieważ jest bezsensem grać. Ceny IS, ceny w grze i boty sprawiają, że to gra dla ludzi, którzy mają pieniądze.

@VelKubusiek.

Mógłbyś nie zwracać tak do mnie? Nie jesteśmy kolegami i pokaż, że masz szacunek do drugiego a nie pisz jak osoba, która ma około 12lat. Bardzo Cię proszę.

Opublikowano

nie czaje tych z GF.. po ch*ja robią te nowe serwery.. 25 serwerów i po miesiącu na każdym jedno i to samo? :>

zamiast wziąć się porządnie do "odpicowania" gry, to bawią się w nowe serwery, nowe maszyny, i myślą że wszyscy się rzucą na ich "nju serv XX" jak to spamują na @.. :D

to już nawet tygodniowe, przez hamachi, privy są o niebo lepsze, i co z tego, że po koreańsku czy coś - tam prawie ciągle jest busy albo full [nie mówie że słabe maszyny, ale że ludzo ogroom]

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

Coś cie boli a co z tymi co grają od początku mają 99lv i wydali kupę kasy na is i co teraz reset kont lol walnij się w głowę!

standup2a.png

satabplayer.png

Opublikowano

według mnie to po co ten 26 serwer robić? nie lepiej zająć się za dodawanie itemów,misji,eventów i innych rzeczy żeby umilić nam grę i prawie na pewno nikt nie zacznie od nowa gry ponieważ jest więcej botów i noobów którzy wbiją 20 lvl i kończą grę w randze okrutny bo nie umieją grać :)

Opublikowano

Słuchajcie jak my zrobili reset to raczej by więcej osób odeszło niż wróciło.

Wyobrażacie sobie stracić jakiś 80+ lvl z pro eq? 'Bo gracze chcieli cofkę' Jestem pewny że gracze który mieli przynajmniej 80+ by pewnie odeszli :)

A co do S26 wątpię w tą bajeczkę z Niemcami i myślę że odpalą serwa pewnie po wakacjach, bo dla nich to tylko zarobek jak odpalają nowego serwa :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

hahaha reset kont ta jeszcze czego pojebalo was. przeciez resetu nigdy nie zrobia, po resecie odeszlo by 90% graczy wiec pozdro haha

Legenda
Opublikowano

Takie są moje poglądy na ten temat. GF zaniedbało cała sprawę. Teraz to tylko robi się ruina. Wiem, że ludzie stracą, lecz to już nie od nich zależy tylko od GF.

Opublikowano

to teraz pomysl sobie o takich osobach co powbijaly 99 i wydali na to setki złotych ,a nawet tysiące. to będzie fair ?

myślisz ,że tydzień IS'a by im to zrekompensował ?

śmiech na sali

hersygna.png
Opublikowano

O ja mam pomysł co bym zrobił!

Poprzenosił graczy ze wszystkich serwerów na np 5 serwerów wtedy było by git dużo ludzi i git :D

A te resztę 20 serwerów usunąć ^^

1356721310-U739101.png

Opublikowano

26 serwer nie powstanie. W ogole mysle ze gre nie zbyt beda rozwijac bo nie ma zbyt perspektyw. Pewnie zostawia jak jest i zrobia inna gre.

Opublikowano

Dyskutowanie o usunięciu kont nie ma sensu :P Coś takiego nigdy nie będzie miało miejsca :P Prędzej metin całkiem upadnie i nie będzie niczego niż zrobią czyszczenie kont :) Mi się wydaje, że nawet zgodnie z prawem tego nie mogą zrobić:P Ktoś załadował kupę forsy i czasu w postać a teraz mieliby mu wszystko zabrać...

Opublikowano

IstvanPL jest napisane w regulaminie że wszystkie konta i eq należą do nich, a więc mogą Ci nawet konto usunąć i nic nie możesz zrobić ponieważ to jest ich własność

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Metin nie upadnie -.-

A jak zacznie upadać , wtedy gf ruszy dupe , bo kasy coraz mniej będzie.

Wyobrażam to sobie na allegro

" 1 zł = 50kkk OKAZJA "

Gdy metek zacznie upadać;d

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

server s26 powstanie wtedy, kiedy będzie im brakowało gotówki - i taka jest prawda. Z mentalnością polskich graczy (nie wszystkich) GF może zrobić i 100 serverów - i nadal będzie im mało :dd

Ja tam czekam na s26, bo znów sobie odpalę botki w m1 na wilkach i na allegro buty/wiosiory/bransolety z PZ za sporą sumkę polecą :)

Opublikowano
O ja mam pomysł co bym zrobił!

Poprzenosił graczy ze wszystkich serwerów na np 5 serwerów wtedy było by git dużo ludzi i git :D

A te resztę 20 serwerów usunąć ^^

uhuhuhhu na feniksie nie ma spotów na bo,v2,v1 przy normalnej ilości graczy a ty chcesz aby 20 servów doszło ? x5 więcej neo, x5 mniej spotów x5 więcej lagów, x5 większych cen -.-

cristiano_ronaldo___signature_by_manuexp

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...