Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chciałbym was poprosić o pomoc jak Dodać poprawnie NPC jakim modem czy tam pluginem i jak zrobić z niego jakiegoś handlarza lub coś. Oczywiście na multiplayer ;) Prosiłbym o pomoc z góry dziękuje

Opublikowano (edytowane)

Plugin Citizens na obsłudze się nie znam ale nazwe ci podałem chociarz :>

Tak wiem , że to Citizens właśnie się dowiedziałem :) ale z obsługą krucho więc chciałbym poprosić kogoś o pomoc . A i muszę to poprawić piszę sie "chociaż" a nie "chociarz"

Edytowane przez BrajanPL12
Opublikowano

S tego co wiem czeba plugin citizens i na górze AdminShop 2 tabliczki no i szkatka ja się za bardzo nie znam mój kolega robi shopy na moim serwie .

280qird.jpg

Pomogłęm ? Zbieram -

Arcymistrz
Opublikowano

@Up

Ale mu chodzi o obsługę pluginu citizens a nie o to jak robic sklepy za sklepy odpowiada iConomyChestShop i iConomy

Opublikowano

@Up

Ale mu chodzi o obsługę pluginu citizens a nie o to jak robic sklepy za sklepy odpowiada iConomyChestShop i iConomy

Chodzi mi o to jak dodać NPC a w nim zrobić sklep . Czyli podchodze do niego klikam PPM i otwiera mi sie sklep . Wiem , że tak się da , ale ja tego w ogóle nie ogarniam ;(

• 4 miesiące temu...