Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z nagrzewającym sie laptopem.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem i pytanie moja kobietka ma laptopa dosyć starego a nie woli dostac prof aparat niz nowego laptopa tylko jest jeden problem kazałem jej pobrać core temp i sprawdzic jaka ma temperature poniewaz sie jej czesto wyłącza gdy uruchomiła program miała 92 stopnie normalnie myslałem ze spadne z krzesła doradziłem jej aby poprosiła mojego teścia;) (jej tate) o to aby jej troszke go przeczyscił w srodku tzn wentylatory i procka ma to zrobic jutro ale nie jest to pewne macie jakies sposoby w których nie trzeba grzebać w kompie ? ja na jej miejscu wszedłbym w biosa i zmiejszył obroty procka moze by cos to dało... na ta chwile kazałem jej wszystko robic po kolei nie wszystko na raz.

Jeszcze jedno gdy uruchamia kompa ma +60 stopni i co 1 godzine wyłącza sie jej kmomputer bo dochodzi do 100 stopni..;/ u mnie temperatura wynosi zaledwie 37 stopni...

Bardzo prosze wypisywać wasze sugestię i wszelkie porady:)

Bardzo dziękuje odwdzięcze sie w + i - :)

pozdrawiam

szgna2pac.gif

Opublikowano

no z odkurzaczem to tak podkładka zmienjsza temperature tlko o 7 stopni jak czytałem no serwisss by sie przydał:P

szgna2pac.gif