Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Play VS T-Mobile

Play VS T-Mobile  

66 użytkowników zagłosowało

1. 1. Z jakiej sieci mam kupic starter na tel ?

• Play
      27
    • T-Mobile
      21
    • Inne
      18

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Odradzam Play bo to najgorsza z możliwych sieci. Co z tego , że masz tanio do innych jak inni mają o wiele drozej do ciebie ?

Dodatkowo jakiś idiota napisał , że play posiada sieć 4G ... nie ma i nie było sieci 4G w Polsce... TO jest po prostu kurewski MARKETING i PR by ciemne masy takie jak ty idioto leciały na hasło 4G! . W rzeczywistosci chodziło o pasmo HDSPA+ . Wiele razy wałkowano ten temat fikcyjnej sieci 4G.

jqeuR.png

Opublikowano

A i jeszcze takie pytanie: Bo w orange jest tak że jak doładujesz konto np kwotą 5 zł to masz to kwote tylko na 2 dni, Jak jest w tych dwóch sieciach?

W play, przynajmniej ja tak mam to nie ważne za ile doładuję to mam ważne na rok.

@Up

Sam jesteś idiotą pacanie. HSDPA+ może być nazywane 4G.

I nie HDSPA+ tylko HSDPA+ <ja pierdolę ale z niego bałwan>

mateq

Wideo kurs programowania w c++

TU

Opublikowano

play, albowiem do playa jest drogo, zasięg ma taki jak w plusie bo on leci podobno po plusie, fajny soft do telefonów i wogóle. Byłem w orange i przeszłem na play bo mało zasięgu było.

Play lub plus

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano
W play, przynajmniej ja tak mam to nie ważne za ile doładuję to mam ważne na rok.

@Up

Sam jesteś idiotą pacanie. HSDPA+ może być nazywane 4G.

I nie HDSPA+ tylko HSDPA+ <ja pierdolę ale z niego bałwan>

HSDPA+? Chyba HSPA+. Może być nazywane 4G, ale dopiero pod koniec tego roku, ITU o tym trąbiła.

Czyli w gruncie rzeczy Play nie ma 4G, bo oficjalnie 4G to tylko LTE i WiMAX, a od końca roku także HSPA+...

@TOP

Polecam Orange, a jeśli masz tam znajomych to nie ma co się zastanawiać. Jeśli lubisz korzystać z internetu są całkiem opłacalne pakiety, sms i rozmowy wcale nie takie drogie :)

Opublikowano

Jestem w Erze już 4 lata i nie narzekam . (Aktualnie TMobile)

Mam miesięcznie 2h darmowe rozmowy,600 sms ,darmowy internet po prostu cud miód ;]

Co do innych sieci płacę 40gr za minutę sms 17gr .

9368_gold.png

Opublikowano

Play

plusy :

Ciekawe oferty

Darmowe połączenia do playa

Możesz wziąć po zakupie telefonu i karty startowej w playu 3 darmowe karty startowe!

-

Drogo do T-Mobile

Pomogłem? Daj minus!

ilovempc.png

Opublikowano

Bierz plusa - mixplus 5

- na początek za złotówkę wykupić możesz rozmowy w sieci plus, 39 groszy za całą rozmowę, a jak przedłużasz umowę sami aktywują Ci 29 gr za całą rozmowe do plusa

- co sie będę rozpisywał mi tam pasuje ta sieć

2j3r5vn.png

Sygnaturka stworzona przeze mnie :p

Hym to ja -Matt-, oczekuję na kolejnego banna zapewne xD

@Omek

Walnij mi warna zawsze tego chciałeś tylko że trzymałem się regulaminu... :P

Opublikowano

Ja polecam play mam go i jestem zadowolony.Np za doładowanie za 5zł dostajesz chyba 200sms'ów do wszystkich sieci.jest opcja , ale płatna że jak ktoś do ciebie dzwoni to za 2min dostajesz złotówke i różne takie tam bajery .

Opublikowano

weź Plusa ja mam go 2-3 lata i powiem ze fajne taryfy itp

i wysyłasz kod pod jakiś tam numer za 2,50 i płacisz 1 grosz za minute do wszystkich sieci

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

Z ankiety to Play ale wszyscy będą mieli do Ciebie najdrożej a t-mobile też nie polecam bo to jest chyba najdroższa sieć :] Jak będziesz brać to oranga, plusa.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Ja zawsze miałem Orange. Najpierw Orange POP, pakiety SMS i wgl. Potem Nowe Orange Go - tanie rozmowy i SMSy, pakiety też są a im większe doładowanie tym taniej. Teraz mam smartfona i Orange Free na kartę - za każde doładowanie darmowy transfer (25zł = 1GB transferu gratis) a jak się skończy... 1gr za 100KB :P

Zawsze w Orange, pewnie dlatego tylko w Orange. Może dla niektórych jest do dupy ale ja polecam :P

Opublikowano

Ja tam mam orange, ale jak dużo dzwonisz i chcesz w necie grzebać to bierz plusa

Nie bywam już na forum, jeżeli masz sprawę wal na FB...

Opublikowano

+ pleya

Tanio do wszystkich

ciekawe oferty

dużo darmowych sms i minut

dobry zasięg

- pleya

Drogi internet

wszyscy mają do cb drogo

mało ludzi ma pleya

T mobile ( era )

+ niema

-

- wszyscy mają do cb drogo i ty do nich

- żadnych fajnych ofert typu free sms

- Drogi net

- gubi zasięg

- drogo do pleya

Inne

Plus

+ fajne oferty

+ tanie minuty

+ tanie sms

+ zawsze jest zasięg

+ tani innternet

+ dużo osób ma plusa

- drogo do pleya

orange

+ darmowe sms

+ najbardziej powszechna sieć w polsce

+ Fajne oferty np sms za 1 grosz 600 free sms

+ tanie minuty

- Drogi internet

-drogo do pleya

Najlepiej wychodzi plus ;d

pisałem na kartę nie na abonament

Nie no rozjeba*** mnie T-Mobile gubi zasięg... ! Mam go ponad 5 lat i nie mam zadnych problemów.

beznazwy1yw.png

Opublikowano

Nie no rozjeba*** mnie T-Mobile gubi zasięg... ! Mam go ponad 5 lat i nie mam zadnych problemów.

t-mobile 5 lat haha, wcześniej była era, teraz t-mobile korzysta z nowego silnika.

@top

Bierz Playa, najlepsze oferty, tanie pakiety. Polecam! Mam go od początku rozpoczęcia ich działalności.

Opublikowano

Powiem tyle T-Mobile to Era;D . Ta nowe siec (hahaha ) postawiął na roznwy zagraniczne ;D . Ja polecam Plus Play I Orange ;D Jak maz duzo kol/kolezanek w jakeis z tej sieci wes ja i pakeity ;D

WuWuZeLa -.^

xDDDDDD

Dajjjjj - xD

Opublikowano

Mam T-Mobile jak i Playa. Z T-Mobile już długo nie korzystam. Polecam Ci Play'a, darmowe minuty/sms'y/internet po każdym doładowaniu, przedłuża ważność konta o rok. I z tego co czytałem T-Mobile zaczyna bankrutować...

a7a3b8122182356e.png.8036b3d7be84292c9ea465f2360fa784.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...