Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta]Czy GF odpali nowy serwer;)?

EmperorQ

New serwery;)  

29 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy Gameforge wypu?ci nowe serwery???

• Tak (dlaczego)
    • Nie(dlaczego)
    • A co to Gameforge (:

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na wstępie chciałbym powiedzieć że nie jestem n3o który nie może się doczekać nowego serwera żeby walczyć o topke^^

Gram czasem na privach bo PL zeszedł na psy więc nie zależy mi na serwie a jedynie na waszych opiniach (informacjach???):P

Więc prosiłbym abyście podawali swoje powody dlaczego wybraliście tą właśnie odpowiedź w ankiecie a nie napisanie tylko "Tak" lub "Nie"...

Jeśli ktoś ma zamiar tak napisać to niech nie robi tego wcale żeby nie spamować:D

Więc może ja zacznę^^

Moim zdaniem nowe serwery pojawią się ponieważ:

-GF już napewno zauważyło znaczne zmiejeszenie się ilości graczy na serwerach więc chcąc ich przyciągnąć wypuszczą nowy;

-zarobek,zarobek,zarobek----IS na new serwerach przynosi sporo kasy;

-aby odwrócić uwagę od wszystkiego "złego" co dzieję się na globalu (handel eq/yangami/kradzieże/inflacja);

To tyle z mojej strony-pozdrawiam i zapraszam do ankiety;p

Siema Eniu;)

Opublikowano

wydaje mi sie ze metin pl stracil w chuj graczy, teraz ostatnio widze ch busy na monku i syrku pol roku temu na kazdym serwie przynajmniej jedno ch bylo busy. nie wiem, moze wakacje i dlatego nie gra tyle osob. sadze ze po wakacjach odpala nowy serwer.

Opublikowano

Nie rozumiem po co ten SPAM? Zrobią serwer to zrobią, jejku... enty już temat tej treści, bez sensu, macie 25 serwerów, czemu na nich nie gracie? One też kiedyś startowały <_<

Jeżeli będą mieli zrobić to na pewno się o tym dowiedzie, nie bójcie się! I nie bawcie się w jasnowidzów, nikt z was nie ma pojęcia o tym tak na prawdę, a wasze przypuszczenia są nic nie warte

Opublikowano

Tak, odpalą nowy serwer i na pewno nie jeden. Wielu graczy przestało grać bo wszyscy kupują yangi z allegro i jest pełno bociarzy, nowy serwer niektórych może skusi i powrócą do gry, zresztą nowy serwer to w ciul pieniędzy z IS'u.

Opublikowano

Serwer bedzie na 100%

Tak jak wiele @UP'ów

Zarobek z IS jest ogromny poza tym macie racje z ta stratą ludzi ;/ Mało teraz gra własnie przez e Yangi...Boty...

Fajnie jak byłby w wakacje... nie chodzi mi o topke tylko nudze sie wieczorami więc pograłbym na s26 w wakacje

Dzięki.Pozdrawiam userów.

Opublikowano

Napewno odpali i to nie jeden :) Tyle co ludzi na IS'a wydaje to jest porazka -.-

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Tobie chodzi o nowy Global <Somalijski, Egipski itd.> czy o nowy server PL'a ? -.-

Jeśli o PL'a chodzi to raczej tak. Dlaczego ? Bo tak czuje.

Opublikowano

Nowy serwer może i powstanie ale nie w najbliższym okresie.

Już tak mieliśmy najwięcej eventów i nastał czas na odwyk, więc co do serwera to on powstanie ale raczej albo jesienią albo na zimę.

33983.png

21571.jpg

33870.gif

Opublikowano

Nie odpalą nowego serwera bo im się to nie opłaca unsure.gif otworzyli rejestracje na wszystkich serwerach czyli jest mało graczy. GF nie oszuka swojej kieszeni :D

Opublikowano

raczej nie bo zobaczcie ile jest już serwerów rok temu czy 2 lata temu było 18 serwerów teraz już jest 25 dużo osób przestało grać w metin2

porównajcie sobie ile sklepów na monku było 2 lata temu czy rok a ile jest teraz?

metin2 schodzi na psy i zaden nowy serwer nic nie zmieni :)

Legenda
Opublikowano

Zamykam. Teamt zbędny. My nie wiemy kiedy ruszy możemy przypuszczać. Jak ruszy to będzie info na forum. Teraz zamykam.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...