Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking

dorczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

słyszałem że jest to możliwe jeżeli tak to prosiłbym o wyjaśnienie jak się to robi :)

z góry thx ;D

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano
Tak mozna:D Wystarczy poprostu ze jak sie zalogujesz do silka uruchamiasz srokinga, logujesz sie na konto bota i czekasz az ci sie wlaczy;p

miiooooodzio ;D zobacze jak wbije ;D

*SYGNATURA KTÓRA BĘDZIE ODPOWIADAĆ MAJKELOWI*

Opublikowano
miiooooodzio ;D zobacze jak wbije ;D

ale chwila jak zaloguje sie w silku już tzn mam wybór charów tez to działa ?? a i jak sie włącza panel Botowania itp żeby all ustawić :)

Admin Cienia
Opublikowano
ale chwila jak zaloguje sie w silku już tzn mam wybór charów tez to działa ?? a i jak sie włącza panel Botowania itp żeby all ustawić :)

Sroking działa na zasadzie wykrywania klienta, czy jesteś już na koncie czy nie, bot się uaktywnia lecz dopiero gdy wejdziesz postacią do gry to masz opcje konfiguracji.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Sroking działa na zasadzie wykrywania klienta, czy jesteś już na koncie czy nie, bot się uaktywnia lecz dopiero gdy wejdziesz postacią do gry to masz opcje konfiguracji.

ale tzn czytałem że można też END albo innym tam przyciskiem włączyć panel konfiguracji, bot'a bede musiał tak ustawić by było gitez ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...