Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Polski Priw Serwer2

NietoperZ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak pisałem wcześniej polski prwi serwer musi powstać.

Jeśli nie masz nic wnoszącego do tematu to nie pisz.. bo admin sie wkurwi i wywali do kosza.

Jeśli masz sponsora to napisz. Jeśli nie masz nic ciekawego to nie pisz....

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

Nie mam nic ciekawego do pisania po prostu nie jesteście w stanie go założyć trzeba bigger netka do transfer i kasy żeby to uruchomić i utrzymać

post-57944-1244724237.gif

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

Czytałes teksty z forum longjuyt??Z tego prawdopodobnie wynika że jakis typ sobie postawił serwer, moja nauczycielka od histrii zna Tuska, stary sa bajki i są rzeczy prawdopodobne, kiedyś już tutaj o tym pisałem, ale od strony postawienia dobrego serwera jako osoba prywatna, trzeba chcieć i może kiedyś cos z tego wyjdzie, jak będziemy tak zawsze do wszystkiego podchodzić to się chuja zrobi bo

1.Mogła by to zrobić tylko firma GF a po co jak ma już metina pl

2.Wszystkie osoby poboczne będa powtarzać to co ty

3.Ale ja lubie wszystko wymieniać w punktach:P

Trzeba własnej inicjatywy, nie jestem jakimś napalonym 12 latkiem, myśle realnie, i wiem że ciężko coś takiego zrobić, ale kiedyś też ludzie sobie nie wyobrażali pewnie ots do tibi, polskich privow do MU online.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

1. Jesteś głupi czy tylko udajesz ?

Firm jest dużo każda z nich by mogła zrobić prv serv metina

W tych czasach są kredyty itp starczyło by na stworzenie servera

Lub poszukać sponsora

Lecz nikt tego nie zrobi bo to jest nieopłacalne na privach grały by tylko "neo" który od czasu do czasu wydały by 10zł na sm ....

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

Tak podaj mi firme której zachce się założyć priva??Tak z dupy zachcianka że sobie założą, bo chcą spełnić nasze mażenia, to wykupią pliki serwerowe, postawią i chuj, po co im to??Niepotrzebne bo na tym nie zarobią, dodatkowo to by było troche dziwne że firma np. gier mmo wykupuje pliki do gry od gameforge, wszyscy grają i widza gameforge!!!!Tylko GF mogłaby postawić priva, Jakiś chinczyk z dupy se postawił a my nie możemy??

Opublikowano

Bo priv jest do dupy

Każdy gracz który ma kasę na priva to na PL ma +70lvl i pro eq

Wbicie i zrobienie eq to pestka a że wy kurwa umiecie tylko wbić 30lvl to już wasz problem

Server by nie przynosił kosztów bo grały by same pierdolone dzieci neo !!!!

http://www.youtube.com/watch?v=N9mhuEtDhQ8&feature=plcp

Twórczość młodego rapera. Wchodźcie i oceniajcie.

Opublikowano

nie ma zadnych 2 polskich priv w przygotowaniu to ze ktos sobie zalozyl strone na darmowej domenie to znaczy ze serwer bedzie tez moge taka strone zalozyc i wtedy kazdy bedzie gadal ze juz sa 3 serwy w fazie przygotowan yo

Opublikowano

masz racje. Jedyna możliwość zarabiania na privie to : sprzedane przedmioty z IS można poświęcić na hosting lub oddać sponsorówi,który najpierw nam postawił serwer... kase z IS dajemy sponsorowi a on dokłada i hostuje nam serwer. przy okazji ma reklame.

<div align="center"><!--fonto:Times New Roman--><span style="font-family:Times New Roman"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00BFFF--><span style="color:#00BFFF"><!--/coloro-->Tak sobie gram :p<!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc-->

<!--fonto:Franklin Gothic Medium--><span style="font-family:Franklin Gothic Medium"><!--/fonto--><!--sizeo:5--><span style="font-size:18pt;line-height:100%"><!--/sizeo--><!--coloro:#00FF00--><span style="color:#00FF00"><!--/coloro-->BelenuS-best PL PRIV Server <!--colorc--></span><!--/colorc--><!--sizec--></span><!--/sizec--><!--fontc--></span><!--/fontc--></div>

Opublikowano

1.Jeśli się zrobi kuszący IS i odpowiednie ceny to wiele osób będzie w nim kupowało

2.Pomyślcie pierwszy polski priv serwer, myślicie że mało osób na niego wbije?

3.Dzieci neo nie będa grać bo "bendzjemy nubami i konta banowaci za czity bendzjemy"

4.I wiem napewno że jedna z tych stron z polskim privem jest totalnym fakem.

5.I czemu każdy gracz z kasa musi mieć odrazu high lvl?

Opublikowano

całkowicie sie zgadzam... napisz na gg z sygnaturki bo nie bedziemy robić spamu.

Kuszący IS.... hmmm za doładowanie za 30 zł mozna by było zrobić taki mały pakiet.... Hwang i np 2 zwoje bodzia... lub jakieś KU....

EDIT: nudy nudy.. postanowiłem popisać w imieniu nas wszystkich o sponsoring do różnego typu firm.Miejmy nadzieje ze się odezwą .... oferuje im 60% zysków z IS....

EDIT2: Z nudów postanowiłem zrobić mini forum na temat przyszłego (miejmy nadzieje) polskiego priv serwera.

LINK : http://metin2plpriv.phorum.pl/ - nowe w budowie.

mam nadzieje ze administracja MPC nie ma nic przeciwko.... nie będzie tylko tutaj niepotrzebnego spamu.. a tam spamować sobie można....

Opublikowano

www.polmt2.yoyo.pl

www.polandrpivm2.lua.pl/fora

Żebyście się nie popłakali...

PS:Wątpię żeby kto kolwiek chciał sponsorować grupę 13 latków z chorymi ambicjami...<lol>

Opublikowano

Jak co to polski priv jest w trakcie budowy....++++Priv forum+++ Poczytajcie troche i dopiero wtedy mowcie......Koles posiada pliki sewerowe, a ja osobiscie zalapalem sie jako tester.......Serwer wystartuje podczas wakacji...

Pomogę z matematyki, PW.

Opublikowano

Grupa 13 latków z chorymi ambicjami ? pochwal się ile ty masz lat to pogadamy.

Wnosząc coś do tematu powiem że wysłałem prośby o sponsoring do kilu firm oferuje im 60% dochodów z IS.

Gość Mounthains
Opublikowano

noi co że polska i niemcy sie nie lubia ale zyski się licza..

Opublikowano
noi co że polska i niemcy sie nie lubia ale zyski się licza..

Myślisz, że GF pozwoli na to żeby ktoś im robił konkurencyjnego metka w Polsce??? Oni taką kasiorę u nas trzepią, że na pewno do tego nie dopuszczą a tym bardziej nie sprzedadzą plików.

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano

No to ten TAAA niezłe bajki Ci wciska...a ty naiwny wierzysz.

Moje zdanie : W POLSCE nie powstanie priv serwer.

PS.

Kamils007 a w tej bajce były smoki?

POMOGŁEM? DAJ 5*

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni, a nie w tych 98% odmieńców wstaw to do swojej sygnatury

Jeśli uważasz ze Owned!

To najgorszy moderator na tym forum

To skopiuj ten tekst do swojej sygnaturki

Opublikowano

Heh chyba jedyna firma która była by w stanie to za sponsorować to RedBull ^^ (JOKE)

A tak w ogóle to trzeba większe wymogi niż na chińskim bo jak te miliony polskich dzieciaków się rzuci na serwa to odrazu koniec bedzie....

Nie wiem po co Wy sie w ogóle za to łapiecie... A widać że kamils007 ma 12 lat bo już sie napalił na tego serwa ;/

Skończcie ten temat...

graphic.png

76561198059318618.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...