Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Metin5 s1 & s2

Gość daronian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego wyżej jeżeli nie masz wiedzy to nawet się nie udzielaj... kompletnie nic nie wiesz o wirusach, a tak się składa iż ja pracuję w salonie informatycznym.

Jest udostępniony nowy client w publikacji zrobionej przez roseymary.

Zapraszamy do obejrzenia oficjalnego gameplaya obu serwerów Metin5! (OGLĄDAJ W HD)

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

i jakis genialny gm wpadl na pomysl aby zrobic zbr na inne levele np szmaragd na 100, polowa jinno zostqla bez zbroji i nie ma w czym expic, drogi gm'ie DZIEKUJEMY.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Niestety tą osobą nie byłem ja, lecz według mnie to była dobra decyzja. Na 70 lvl mogliście mieć tyle deffa, że aż team łapał się za głowy...

Na pewno gra teraz nabierze nowego sensu - zapewniam! Jeżeli macie za małe lvle to sprzedajcie zbroje i kupcie inne ;*

Opublikowano

Co za ******,

mowicie zeby krwawa zrobic stal a jak zwykle bug jest ze stalki na +9 ulepszyc nie mozna, przed wyborem na gm sprawdzajcie jego IQ.

Mam 92 lvl, stalke ktorej nie mozna ulepszyc bo oczywiscie bugged, dziekuje.

1377440917-U253647.png

Opublikowano

Nie potrafią najwyraźniej naprawiać bugów bo gdyby potrafili to bym zauważył że chociaż jeden bug zniknął co jeszcze do tego się nie przyczyniło

Opublikowano

Jeżeli masz pierścień expa, którego nie da się zdjąć to bugi typu zdejmowanie u dozorcy Ci nie pomogą.

Serwer w większości został odbugowany, dlatego "hejterzy" nie mają czego tam szukać.

Opublikowano

Podziękuję... Poczytałem o tym serwie różnych komentarzy, oraz popytałem się tu i ówdzie znajomych informatyków odnośnie tego wira... Obejdę się bez tego serwa... Wole zachować laptopa....

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Macie w końcu ten client bez wira?! Ile można czekać, na usunięcia wira z clienta...

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Ten server można porównać do gówna, które ktoś pierdolnął na środku jakiegoś jebanego kurwa pola które tak sobie leży i leży aż ktoś się w nie w końcu wpierdoli i powie co ja tu kurwa robię? jesteście żałośni nikt nie dostał bana na IP za te ataki bo nawet nie wiecie kto to robił, wirusa nie potraficie także usunąć.

Navi jest ciągle, 0 jakichkolwiek skutecznych zabezpieczeń, ile razy widzę temat z tym servem tyle razy mam beke z całego tego przyjebanego teamu.

629a38acece99498658aec5ad4bf339d.gif
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jutro zagram na s2 na s1 grałem i było miło, później odechciało mi się teraz czas wypróbować s2 :]

cf92132b52ec3f9486a3b0870efbc115.gif

satabplayer.png

Nowy serwer MT2 ! Zapraszamy.

Nicki na prywatnych serwerach : Ricker, Rickers, Rickerx.

Osiągnięcia :

NexusMt2-Woj Body 87+ ON Rickers

MexiliaMt2-Woj Body 101+ ON Ricker

Metin2 PL-Woj Body 42+ ON (Ale nie gram). NSSK

Metin2 PL-Woj Body 49+ OFF Hacked. NSSK Astral

Możesz dawać i + i - szczerze pier***e to.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Byłam przez "chwile" na trzecim serwerze Metina 5 Katharis.Wrażenia? Powtórka z s 2 M5, dodano tylko dekoracje z kamieni ktore sa bankierami jak sie na nie kliknie.Po srodku stoi menhir ktory daje skile na P jak juz masz wybrane moce.Ceny -cóz, Pelerynki 10kk,a ulepszenie butow feniksa z +1 na +2 i dalej wymagany krysztal tak samo do innych butów np ognistego ptaka.Nie potrafie wystawic dobrej oceny dla tego serwa, i nie dlatego ze mam uprzedzenia, raczej dlatego ze jest kiepski.Cofka była i stracilam list do kowala i nie dalo sie zrobic misji i zęby orka, a u jednego handlarza znikneły itemy-sklep był pusty.Kilka razy wywaliło mnie z serwa mimo że w grze było niespelna 20 graczy.Kasa dropi cienko.

http://img198.images...51/99796547.jpg

Opublikowano

#Burn, tak można lecz ich myślenie ogranicza do stworzenia naprawdę porządnego serwera, zobacz co tutaj się dzieje, Domkis leci na kasę i jak braknie z Metin5 to otwiera nowe i daje gotowce z Metin5 aby móc zarobić, ale ostatnio mu to coś nie idzierolleyes.gif

Your superman is here, bitch!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...