Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema nie wiem gdzie kupić serwer 20 slotów bez lagów craftserve czy shooters.pl

Szukam pirackiego serwera postawionego na hostingu shooters.pl.

Wiem że serwer na craftserve strasznie lagóje powyżej 15 osób.

Opublikowano (edytowane)

Jako, że nie chcę zakładać nowego tematu zapytam się tutaj. Chciałem zakupić serwer dla 3/4 osób na survival bez pluginów. Czy jest może jakiś mały hosting na 3/4 sloty. Jeśli ktoś taki zna to proszę o kontakt. Z góry dziękuję.

Edytowane przez steepnicki
1325607230-U48159.gif
Opublikowano (edytowane)

Jako, że nie chcę zakładać nowego tematu zapytam się tutaj. Chciałem zakupić serwer dla 3/4 osób na survival bez pluginów. Czy jest może jakiś mały hosting na 3/4 sloty. Jeśli ktoś taki zna to proszę o kontakt. Z góry dziękuję.

Polecam Ci hosting Sierry dla kilku osób. A po co Ci dedyk na tak małą liczbę graczy ? Nie lepiej hamachi ?

Hosting Sierra :

Przenieś mnie !

@Topic :

Zdecydowanie lepszy jest Shooters.pl ;)

Edytowane przez humannus
Opublikowano (edytowane)

Aktualnie mam na swoim kompie ale serwer na, który przeznaczyłem 1024 MB ram (1 GB,a w kompie mam 2 GB RAM) w pomieszaniu z Windows 7 Ultimate i MineCraft`em to tak zwana mieszanka wybuchowa i albo mnie laguje albo kolegę i to taki właśnie interes.

Edytowane przez steepnicki
1325607230-U48159.gif
Opublikowano (edytowane)

Siema co sądzicie o http://craftserve.pl/ ?

Trochę grałem na ich serwerach i przypadku wooden nie ma żadnych lagów serwer chodzi pięknie.Ale słyszałem że lagi są od 20 osób nawet w wersji gold (teraz znikła ciekawe co za nią wymyślą).Gdy grałem na serwie stone powyżej 15 osób były lagi choć mogę się mylić bo mój net jest wolny i to może moja wina(ewentualnie kupię stone).I takie same pytanie odnoście shooters.pl będą lagi w wersji 20 slotowej?

Opinia kumpla jest taka:craftserve to krzak a na shooters będą lagi.

Może wy myślicie inaczej?

Edytowane przez rzyd
Opublikowano

Ja polecam sored.pl, mam tam serwer 4GB i działa świetnie. Najtaniej jest serwer 2GB - 50zł, który spokojnie pociągnie 20 slotów(nawet więcej) + pluginy + niepotrzebne pluginy + nether.