Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]2 sprawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, od niedawna zacząłem grać na modzie na serwerze VirtualMt2, lecz pojawiły się problemy, mianowicie to dwa problemy. Jeden polega na tym, że nie widzę mikstur, pierścienia TP itp.. mimo to że skopiowałem z Clienta pliki Item, Icon i Etc ( no chyba że coś jeszcze trzeba :) )

Drugi jest mniej uciążliwy. Aby połączyć się z VirtualMT2 przez moda trzeba użyć ConnectHelper, gdy go uruchamiam wyskakuje mi Error dotyczący Net Framework, ale gdy klikam kontynuuj idzie wszystko jak po maśle. I właśnie o ten NF mi chodzi, mam wersję zaistalowaną NF 4 i NF 3.5.1 chyba, a gdy instaluje 3.5 wyskakuje komunikat o treści : "Aby zainstalować lub skonfigurować produkt Microsoft .NET Framework 3.5, należy użyć apletu Włącz lub wyłącz funkcje systemu Windows w Panelu Sterowania ". Proszę o pomoc.

Opublikowano

Nic się nie zmieniło jak to zamieniłem :( Może jeszcze jakiś plik trzeba skopiować? Dodam że na tym serwerze dodano nowe mikstury, ale nawet tych zwykłych nie widzę, tzn widzę je u handlarki jako żółć a w eq wcale ich nie ma ale miejsce zajmują.. Tak samo jest z pierścieniem TP

Opublikowano (edytowane)

sprobuj wziasc od jakiegos kolegi klienta , moze w tedy bd dobrze , zobacz czy na stronce nie ma zadnych nowych patchy - i jeszcze 1 wez jesli masz metka 2008 skopiuj pliki ktore odpowiadaja za mixy - niestety ja nie wiem ;/ wiec sry jesli masz jakiegos innego klienta jakiegos serwa wez skopiuj plik pack i wklej go do virrtualmt2.

lecz 2 to podejzewam iz masz win 7 albo viste musisz uruchomic connect helper przez prawy przycisk myszki i uruchom jako administrator i bd cacy ;]

a jak by nie smigalo to sprobuj ppm na connectt helper i zgodnosci zmieniaj - do puki nie wejdzie :D

zbieram +

CUKIEREK:

pc sluzy za wyglad postaci pc 1 men pc2 girl - chyba tak wyczytalem :D

Edytowane przez MrHaRdCoR

Reklama w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

sciagnij clienta virtual

i dopiero tam zainstaluj moda ;d

powinno pomoc ;D

Pzdr ;)

Pomogłem daj +? zapewne zminusujesz, ale to zależy od ciebie..

bo przecież nie każdy jest dzieckiem..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...