Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę powiedzcie co robie źle w tych modach

Weponmod

ściągam mod i program ModLoader->wypakowuje to i to do minecraft.jar usuwam META-INF->zamykam->włanczam minecrafta i jest dalej czarny ekran->zamykam minecrafta ->wchodze w minecraft.jar i co widze META-INF magicznie się pojawiło->usuwam w chodze w mineccrafta i tak samo --->przez przypadek odkryłem żeby mi się włączył minecraft musze usunąć 2 pliki leżące luzem version i md5s wtedy działa ale nie ma modów

Brains

ściągam mod i program ModLoader->wypakowuje to i to do minecraft.jar usuwam META-INF->zamykam->włanczam minecrafta i jest dalej czarny ekran->zamykam minecrafta ->wchodze w minecraft.jar i co widze META-INF magicznie się pojawiło->usuwam w chodze w mineccrafta i tak samo --->tu też odkryłem żeby mi się włączył minecraft musze usunąć 2 pliki leżące luzem version i md5s wtedy działa ale nie ma modów

Arrows Mod

ściągam mod i program ModLoader->wypakowuje to i to do minecraft.jar usuwam META-INF->zamykam->włanczam minecrafta i jest dalej czarny ekran->zamykam minecrafta ->wchodze w minecraft.jar i co widze META-INF magicznie się pojawiło->usuwam w chodze w mineccrafta i tak samo --->tu także odkryłem żeby mi się włączył minecraft musze usunąć 2 pliki leżące luzem version i md5s wtedy działa ale nie ma modów

Mo'craeatures

ściągam mod i programy:ModLoader,GuiApi,AudioMod -> wypakowuje programy wrzucam do minecraft.jar-> wchodze do .minecraft->tworze folder mods->wypakowuje moda ->archiwum wrzycam do mods->otwieram resources->wciągam folder mod i wstawiam go do reosources w folderze .minecraft

Opublikowano

Też tak miałem, dlatego nie wciskaj przy uruchamianiu Force Update, bo wtedy META-INF będzie się pojawiać... jeśli to nie to, wtedy zalecam jak Kolega wyżej ModCraft, lecz mi on nie instaluje modów, ale moge je sobie ściągnąć na dysk i wtedy ja sam, ręcznie instaluje mody... pozdrawiam, Arrow Mod jest super :)

Zbieram Like ^^