Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

musisz mieć spachowanego metina

Pobieranie z ponad 20 serwerów m.in: RAPIDSHARE, HOTFILE, i wiele innych...

Oglądaj Filmy ONLINE!

new_280x100.jpg

Opublikowano

Odpal metka normalnie przez metin2.pl i ci sie spatchuje.A dopiero potem przez moda.

Opublikowano

nie do końca np jeżeli za bardzo podrasowałeś mulltihacka to także może cie wywalac

jak za szybko biegasz na sh albo bijesz moby to cie wywali

lub spróbuj metka spatchować normalnie go odpalić a dopiero potem moda

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Zrobilem tak: Wlaczylem normalnie metina nie wlaczalem postaci ani nic i wyszlem wbilem na metin2mod.tk sciaglem moda na pl wypakowalem wbijam i mam takie cos 222ataku i 222speda i mnie kicka jak uderze ok.12 razy

probowalem tez na 170 ataku i 170 speda i nadal to samo

Opublikowano

Widze że chłopaczyna nie zabardzo wie oco chodzi a więc zaczniemy jeszcze raz :)

1.Sciągasz metka pl ze strony http://www.metin2.pl

2.Gdy już ci się all pobierze to go instalujesz

3.Po isntalacji naciskasz na ikone metka na pilpicie i czekasz do tej pory aż nie wyskoczy ci okno gry z 25 światami :P

4.Ściągasz moda od kamera wklejasz do folderu z metiem pl w najstępującej czynności ( Mój komputer -> dysk C lub D zależy gdzie masz metina -> wchodzimy w folder -> bierzemy do naszego folderu z metkiem isntalke do moda pl -> klikamy na nią i instalujemy -> I gramy :)

Bardziej nie da się już wyjaśnić...

Opublikowano

a metin pl ma byc wlaczony ciagle czy jak juz te 25 kanaly beda to moge wylaczyc??

Nawet musisz wylaczyc...

Opublikowano

dzieki mam nadzieje ze all bedzie okej

Zrobilem tak Zainstalowalem metina do nowego folderu wlaczylem az bylo widac serwery, wylaczylem go wbilem na metin2mod.tk sciaglem [downolad2] wypakowalem wbijam bije i nadal kicka prosze o pomoc bo chce grac na plu na modzie !

Opublikowano

nie włączaj atak speed poniewaz bd cie kickać

to może byc włączone chyba tak do 200 nie jestem pewny ale nie za szybko poza tym na modzie raz na jakiś czas poprsostu loga na pl u :P

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Gdy ustawisz np. sh na ON to wyskoczy takie okienko (fix czy coś takiego) i nie zamykaj go tylko zminimalizuj i nie powinno wywalać

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Musisz ominąć H shielda. Masz to w dziale Metin2 / Hacki i bugi

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano (edytowane)

Znow mam problem sluchajcie!

Gram gram na modzie na plu wgl mam bardzo dobrego neta na ch1 0 lagow mam na s1 a gram an s25 wogule to tak jest: np robie grupke bije bije bije... z atak speed 127 taki jak mam na sobie w eq nie kicka robie nasttepna kicka robie nastepna kicka i tak juz dalej i dalej i dalej nie da sie expic poprostu

EDIT: Szlagaag dasz linka ddo tego bo ja ciemny jestem ,.,,

Edytowane przez HaaRdcoR
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...