Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pytanie do doświadczonych graczy. Mam ninje daggera, 52 lvl, jednak jest w nim jeden mankament dotyczący pvp- wolno ładujące się skille. Koziki mam +9 14 um, jednak nie wszedł kd powtórki i teraz mam problem. Myślałem nad takim rozwiązaniem: zamiast naszyjnika 1k hp, który obecnie posiadam, kupić jadeitowy +9, co zapewniłoby mi 22% cds. A 1k pz mniej nie byłoby tak odczuwalną stratą. Czy warto podjąć takie działanie?

Opublikowano

w pvp wazne jest miec duzo hp moze zainwestuj w skasowanie popsutego kamienia i próbuj jeszcze raz?

moim zdaniem jezeli nie bd wsadzał jeszcze raz to mozesz kupić ten naszyjnik lecz szybko nie znajdziesz takiego

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Już taki mam, widziałem na rynku, cena w miarę przystępna. Dlatego mam problem co zrobić. Oczywiście, koziki będą czyszczone:)

Opublikowano

Ja bym radził ci zrobić(oczywiście po moim doswiadzceniu). Zrobic sobie około 50 na zaklęcie i jak jesteś ninja dagger to cie nikt nie powali...

1329042025-U173186.png

by Siema Heniu

MineCraft Helper|Kox|PostMarker

Legenda
Opublikowano

Jeżeli koziki masz +9 z pękniętym i masz coś SM możesz kupić wyczyszczenie pękniętego kampienia. Jeżeli nic nie masz to kup ten naszyjnik.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...