Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kolejny system anty-bot

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dzisiaj na internecie wyczytałem że BigPoint ma zamiar wprawić w ruch system data send.

System jest bardzo prosty i polega na tym że BigPoint ustanowił 'progi' - maksymalnej ilości laserów/armat/generatorów/żagli itd.

System nie zostanie wgrany jedynie do DarkOrbit - pojawi on sie tez w SeaFight, XBlaster oraz wszystkich innych grach wydanych przez BigPoint.

W kazdej grze bedzie pelnil inna funkcje.

W systemie glowna rzecza jest to że co godzine BigPoint bedzie pobieral dane co do użytkowników.

Nastepnie system bedzie segregował graczy wg. miedzy innymi:

- ilości przegranych godzin w danym dniu (ogranicza to nasze botowanie do minimum :s)

- prędkości statku kosmicznego

- ilości armat statku elitarnego

itd. itd. itd.

Bedzie to wygladalo mniej wiecej tak, że kiedy nasza ilosc laserów przekroczy próg - np. max laserów dla danego statku jest załóżmy 15 (wliczajac drony), a my bedziemy posiadac 30 - bugusing. Konto zostanie dokladnie sprawdzone i oczywiscie zbanowane :)

W takim razie ogranicza to nasze bottowanie do minimum oraz blokuje mozliwosc uzywania jakichkolwiek bugów.

Widać że BigPoint ostro wziął się do roboty na te wakacje - czuje że niedługo wymyślą sposób żeby całkowicie zlikfidować bottowanie :P

Wtedy tylko czekać na start nowego serwera i jedziemy! xD

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

A więc za ciekawie sie nie zapowiada BP wakacje chyba wlasnie konczy :D :D i zaczyna sie brac za botuserów mam nadzieje ze mamy jeszcze 1 miesiac na spokojne bocenie wykorzystam go jak najlepiej :D

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano
Dzisiaj na internecie wyczytałem że BigPoint ma zamiar wprawić w ruch system data send.

System jest bardzo prosty i polega na tym że BigPoint ustanowił 'progi' - maksymalnej ilości laserów/armat/generatorów/żagli itd.

System nie zostanie wgrany jedynie do DarkOrbit - pojawi on sie tez w SeaFight, XBlaster oraz wszystkich innych grach wydanych przez BigPoint.

W kazdej grze bedzie pelnil inna funkcje.

W systemie glowna rzecza jest to że co godzine BigPoint bedzie pobieral dane co do użytkowników.

Nastepnie system bedzie segregował graczy wg. miedzy innymi:

- ilości przegranych godzin w danym dniu (ogranicza to nasze botowanie do minimum :s)

- prędkości statku kosmicznego

- ilości armat statku elitarnego

itd. itd. itd.

Bedzie to wygladalo mniej wiecej tak, że kiedy nasza ilosc laserów przekroczy próg - np. max laserów dla danego statku jest załóżmy 15 (wliczajac drony), a my bedziemy posiadac 30 - bugusing. Konto zostanie dokladnie sprawdzone i oczywiscie zbanowane :)

W takim razie ogranicza to nasze bottowanie do minimum oraz blokuje mozliwosc uzywania jakichkolwiek bugów.

Widać że BigPoint ostro wziął się do roboty na te wakacje - czuje że niedługo wymyślą sposób żeby całkowicie zlikfidować bottowanie :P

Wtedy tylko czekać na start nowego serwera i jedziemy! xD

może jakiś dowód link czy coś do tego gdzie to wyczytałeś ?

Za dobra odpowiedz plusik się należy +

Opublikowano

Ten botting do minimum to przesada... i tak ja boce tylko 10-14 godzin dziennie ;p

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

nom tak od 5 rano do 23 wieczorem bot tylko pracuje xD

z niecierpliwością czekam na ostrzeżenie hehe

Opublikowano

nom tak od 5 rano do 23 wieczorem bot tylko pracuje xD

z niecierpliwością czekam na ostrzeżenie hehe

chodzą słuchy ze ma zniknąć system wielokrokowy i będą tylko bany permanentne

Pewnie myślisz, ze jestem kimś innym niż jestem

ale czy ty na pewno jesteś tym za kogo się podajesz ..

Ściągam bany z kont DO - za 20€ - serio!

Opublikowano

i tak prawie zawsze wsadzają te swoje kroki a banują permanentnie ;/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

chodzą słuchy ze ma zniknąć system wielokrokowy i będą tylko bany permanentne

niestrasz xD tak sobie myślę czy BP daje bana na IP , od czasu do czasu mam ale niewiem od kogo

Opublikowano

przecież piszą na forum ze tyle kont zostalo do stopnia 1,2 a tyle zbanowanych permamentnie wiec jesli cie odrazu perma dadzą to pisz do supportu ze powinnles dostac ostrzezenie zobaczymy co dalej bedzie się działo :D

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Oni ci powiedzą żebyś pisał do nich pocztą tradycyjną do nich ;( w języku angielskim lub niemieckim :angry:

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

bana z IP łatwo zdjąsć , ale pisać i wysyłać w kopercie swe żale że jak to banujecie bociarzy ? jakim prawem haha

Opublikowano

To piszesz do niemców i Tyle :P Chyba jeszcze można pisać do Ivana od kbota słyszałem coś że ponoc on odbanowywuje ale pewien nie jestem

TO JUŻ JEST KONIEC ...

Opublikowano

Co do czasu, jaki gramy dziennie - gówno prawda. Czyli, że jak ktoś ma włączone dark orbit przez 20 godzin dziennie, to już używa bota? Są ludzie, którzy spędzają 3/4 doby nad dark orbit i grają uczciwie.

Opublikowano

Taa budze się 5 na zegarku , aaa odpale pc przecież mam wakacje i tak do 2-3w nocy puki rodzice niewykręcą korków

Opublikowano

To by musieli wszystkich zbanować bo chyba tylko 10% użytkowników gra uczciwie. Moje zdanie jest takie że sami tego chcieli. Kiedyś nie było dziadostwa i tą urke zawsze miałeś a teraz ile byś nie miał to jest mało.

bugpointblack.png

Opublikowano

To by musieli wszystkich zbanować bo chyba tylko 10% użytkowników gra uczciwie. Moje zdanie jest takie że sami tego chcieli. Kiedyś nie było dziadostwa i tą urke zawsze miałeś a teraz ile byś nie miał to jest mało.

No dokładnie... Niższe ceny za Uri powinni dać.

Opublikowano

Zarejestrowani: 58.478.238

Załóżmy że połowa (albo i więcej) to boterzy + zbanowani boterzy (nie usuwają zbanowanych kont żeby se statów nie popsuć ;)

I oni się chwalą że zbanowali 10k boterów? Żenada

Opublikowano

Po prostu oni lubią dzieci więc tych starszych banują ^^

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Poziom gry jest bardzo niski... Cheaterów nie banują tylko boty itd :/

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...