Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie, czy opłaca się grać od zera bez jakiejkolwiek pomocy / przyjaciół w grze ?

Jaki serwer wybrać ?

Czy w metina gra coraz więcej osób czy coraz mniej ?

Proszę o uzasadnienie swojej wypowiedzi.

Pozdrawiam.

21788457529358437376.png

Pomogłem ? Kliknij (+)

Opublikowano

Znajdź najlepiej jakiegoś kolegę - razem zawsze raźniej

Czekaj na najnowszy ;)

Na globcu coraz mniej , na privach wciąż tłumy ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Najlepiej znajdź sobie jakiegoś znajomego do gry, we 2 zawsze lepiej idzie, pożyczacie sobie eq itp

To jest ukryta treść, proszę

Ludzi jest coraz mniej na globalach ale nawet tego nikt nie odczuwa.

Jak chcesz grać na PL (odradzam :))to najlepiej poczekaj na s26 lub graj na s25 (najtańszy)

Gdy nie chcesz grać na polskim globalu to polecam metin2.co.kr metin2.sg

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Nikogo nei chcę obrażać, ale jak wszyscy wiemy społeczność MPCForum (większość tej która przesiaduje w dziale Metin2) to zapaleni 14'sto latkowie - a z dziećmi nie mam ochoty grać.

Na serwerze który jest na samym końcu ? Przecież tam prawie w ogóle nie ma ludzi pewnie :/

21788457529358437376.png

Pomogłem ? Kliknij (+)

Opublikowano

Ja i tak bd polecał PL dlaczego? sam wróciłem na niego tydzień temu i od tamtej pory na s10 bota nie widziałem czemu? nowa faza hs

Ceny ida w dol

przykład kamień duchowy 1kkk a teraz 750

aura 200kk a teraz 90

smocza+9 1kkk a teraz 500

wiec ceny lecą w dol:)

wiec znajdź sobie kogos i idz graj na s25:)

Opublikowano

@Na s25 właśnie na Syriuszu wbij na serwer i popatrz sobie najtańszy serwer ludu jest dużo jak nie wierzysz to sam się przekonaj :)

No tak na mpc dużo 'napaleńców' no ale dla każdego coś dobrego, albo poszukaj jakiegoś kumpla z reala i z nim graj.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Ja i tak bd polecał PL dlaczego? sam wróciłem na niego tydzień temu i od tamtej pory na s10 bota nie widziałem czemu? nowa faza hs

Ceny ida w dol

przykład kamień duchowy 1kkk a teraz 750

aura 200kk a teraz 90

smocza+9 1kkk a teraz 500

wiec ceny lecą w dol:)

wiec znajdź sobie kogos i idz graj na s25:)

zgadzam sie ceny leca w dół a teraz dobrze bo był pomocnik zdarzeń w niedziele i bodzie są po 20kk aura na monku po 70kk ledwo co schodzi wiec jest coraz lepiej z tym metikiem

wiec moze warto spróbować wrócic

@edit

2x down dobrze mowisz lecz oni tego nie zrozumią bo nie wbijaja na pl+50lvl i kamykow niedropia -.-

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Twoj wybor czy chcesz na globalu gracz czy nie

Ale jedno jest pewne,ze na privach takich jak pandora czy imetin wiecej znajdziesz przyjaciol niz na PL.

sstwc.jpg

Opublikowano

A ja ci powiem tak jesli chcesz grac w metka to tylko na pl( ewentualnie us).Bo zaden priv nie da ci takiej satysfakcji z gry jak global.Na privach to mozna grac dla zabawy.A co do wysokich cen to jest wina botow i yang z allegro.Piszecie, ze jest drogo-to nie ma znaczenia bo wtedy to co wydropicie tez sprzedacie po wysokiej cenie i na to samo wychodzi.Ceny mimo ze duze to proporcjonalne( np teraz za 1 kamol macie ebo+9 tak samo bylo ponad rok temu jak kamyki chodzily po 20kk-tez mozna za to bylo kupic ebo+9).

Legenda
Opublikowano

Odpowiedzi było dużo. Zamykam aby uniknąć zbędnego spamu. Osobiście nie polecam grać w Metina PL, ponieważ bardzo mało osób jak na tyle serwerów. Powinny być maksymalnie trzy. Możesz spróować na privach.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...