Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] dziwny bug O.o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dziś gram sobie na moim gunnerze 18 lvl i brakowało mi 4k do 19 lvla , i jak już wbiłem w końcu ten 19 lvl nagle pojawiło się "połączenie z serverem zostało pzerwane" i wyrzuciło mnie z servera, wszedłem od nowa na inny server gram chwilę i nagle znowu wbiłem 19 lvl ahahaha xD 2 razy dostałem po 100vp, wyłączyłem grę , znowu włączyłem, patrze a tam już 20lvl tego gunnera o.O i normalnie dostałem hero pointa , razem mam 10hero pointów xD Czy za ten bug mógł bym dostać bana albo coś?

Macie link do tego konta http://www.battlefieldheroes.com/pl/heroes/281975603 :) pisze że 18 a ja mam 20 tu macie SS http://imageshack.us/photo/my-images/717/beztytuulka.jpg/ o.O

Edytowane przez YankeS96
Opublikowano

Nie powinno być za to bana, jest to niedociągnięcie gry, a nie jakiś cheat czy coś w tym stylu.

Jak mi by się coś takiego trafiło to nie martwiłbym się o bana tylko cieszył, że przeskoczyłem lvl ;)

Opublikowano

Mogą Cię o coś tam oskarżyć, ale dopóki nie jest to złośliwe dla innych nikt raczej się nie dowie. Najwyżej pisz do Supportu. Pozdrawiam Razbin.

19416.gif

ŁKS od zawsze, na zawsze

9762.png

Opublikowano

Zapewniam Cię, że nie Ty jeden cieszysz się z dodatkowego hp, z tego co pamiętam, to na 30 to się wyrówna, a może zostaniesz z 1 dodatkowym punkcikiem. O bana nie masz co się bać, jest to po prostu błąd gry, na który nie miałeś wpływu.

Opublikowano (edytowane)

Hahaha , ja się cieszę i to baaaardzo bo w jeden dzień wbiłem 19i 20 lvl ^ ^ xDD :P dzięki wam, macie po plusie ; ]], myślę że temat do zamknięcia :)

Edytowane przez YankeS96
Opublikowano

Hahaha , ja się cieszę i to baaaardzo bo w jeden dzień wbiłem 19i 20 lvl ^ ^ xDD :P dzięki wam, macie po plusie ; ]], myślę że temat do zamknięcia :)

/// Zamykam

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...