Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Czy jak wyskoczy "DELECT GAME HACK"to ban murowany?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich mam pytanie jak powyżej czy jak wyskoczy mi Delect Game Hack to ban będzie na bank[Wyskoczył raz]? bo gram już po tym z dobre 2tygodnie i nic narazie a niewiem czy eq przekładać.A i jeżeli wiecie to team bana daje za takie coś odrazu jak wyśle logi czy tam na drugi dzień czy po jakims czasie dopiero np miesiącu??Proszę o odpowiedzi.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja na twoim miejscu bym przełożył eq jak masz jakieś lepsze :)

Tylko najlepiej przekładaj przez dwa konta aby nie było powiązania.

Nie dostałeś na razie bana ponieważ logi są wysyłane po miesiącu i wtedy banik.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

A skądże.. Jeśli zablokowałeś HS'a bypassem to na 85% nic się nie stanie (5% to Neo co kablują, a pozostałem 10% to aż niemożliwy pech). A Administracja ma czas 14 na rozpatrywanie twojego logu, po tym czasie jest automatycznie usuwany i nic ci nie będzie.

Ja radzę ci tak, daj EQ przez te pierwsze 2-3 dni na inną postać a później sobie pochodź po mieście, ubij moby, zrób misje etc. czyli jak 100% nienormalny gracz. Po tych 5-6 dniach wyloguj się i odczekaj do końca te 14 dni ;)

PS. Do kida.

Jak to forum zeszło na psy że Kid nie zna podpiętych tematów z metin2 board.

1327238783-U261492.png

Opublikowano

A skądże.. Jeśli zablokowałeś HS'a bypassem to na 85% nic się nie stanie (5% to Neo co kablują, a pozostałem 10% to aż niemożliwy pech). A Administracja ma czas 14 na rozpatrywanie twojego logu, po tym czasie jest automatycznie usuwany i nic ci nie będzie.

Ja radzę ci tak, daj EQ przez te pierwsze 2-3 dni na inną postać a później sobie pochodź po mieście, ubij moby, zrób misje etc. czyli jak 100% nienormalny gracz. Po tych 5-6 dniach wyloguj się i odczekaj do końca te 14 dni ;)

PS. Do kida.

Jak to forum zeszło na psy że Kid nie zna podpiętych tematów z metin2 board.

Soory ale czepiasz sie byle czego.

Wiekszosc modow tutaj nie gra juz w metina na globalu,o modkach nie wspomne.

Wiec ty se graj i miej ta informacje.

@Top Na 80% nie dostaniesz bana ale na twoim miejscu przelozylbym eq,jezeli nadal nie dostales bana to nie dostaniesz,bo to leci z automatu.

Wyjasnione,zamykam

sstwc.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...