Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ominięcie Ip Bana / Tworzenie Konta 2moons

Avalanh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Avalanh robię wszystko co napisałeś. Próbuje się zalogować wyskakuje This IP has been blocked jestem pewien ze moje proxy działa.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Wszystko fajnie tylko teraz zamiast wyświetlać się This IP has been blocked pisze cannot connected to the server ;> macie jakieś rozwiązanie :)?

Opublikowano

Znalazłem 4 pliki .exe ale wydaje mi się że to za mało mógłby ktoś podać wszystkie. sorka za spam ;/ ale nie moge sobie z tym poradzić ;/

Opublikowano

Penalized from playing game

ja mam takie coś i mam pytanie ile to trwa :

jakis okres czy ban na przysłowiowe 100 lat :]

i jeszcze jedno jaki mozna napiasac do admina chodzi mi o adres

Opublikowano

Nie ma banów czasowych, są tylko bany na zawsze. Bezpośredniego kontaktu z adminem nie ma. Jak chcesz pomocy odnośnie gry to musisz zalogować się na swoje konto na stronie>my account i tam pisać do supportu.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

robie wszystko jak jest napisane ale launcher niemoze sie polonczyc w proxy pisze launcher.exe - Could not connect to 213.198.85.97:80 through the proxy server.

Bez proxy normalnie sie łonczy bez problemów a z proxy nie..

8. Teraz najtrudniejsza sprawa trzeba znalesc Proxy SSL <<--- i tak wogle jak sie tego szuka

Opublikowano

Pewnie serwer proxy już nie aktwny. Tam na dole mas zpodane przykłady proxy. Z tej stronki poszukaj sobie jakieś... Na google możesz znaleść proxy checker, tym sprawdzisz czy proxy jest aktywne.

My minions mwaahahahaha :>

Opublikowano

A ja mam taki problemik że moje proxy jest aktywne sprawdzałem, klikam minilauncher pojawia sie te górki :D niebieskie czasami zielone ale zanim ja kliknę na login to tych górek już nie ma bo minilauncher włańcza mi się bardzo długo w programie mam szybkość 0-28KB/s i wyskakuje[23:04] Launcher.exe - Could not connect to ***.***.**.**:** through the proxy server.

* - to jakieś cyferki :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...