Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak najlepiej zagadac do Dziewczyny :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie jak najlepiej zagadac do dziewczyny bo nie wiem jak zagadac wogule :D mam 13 lat i jestem nieśmiały nie wiem nawet jak zacząć rozmowe bo sie wstydze Moze mi ktos poradzic jak najlepiej zacząć rozmowe z dziewczyną z gory thx :D

Opublikowano

Podejdz i się przywitaj. Pogadaj z nią chwilę o naprzykład lekcjach, które były w wakacje. O śmiesznych sytuacjach, potem zaproś ją do kina/restauracji :).

Opublikowano

to co up albo ,,jak kupie Ci dzinsy to zrobisz mi loda??'' :P

albo ,,mozemy przeprowadzic wymiane sliny miedzy nami o bogini??''

Opublikowano

-Witaj, cudowna pogoda do naszej wspólnej konwersacji, nie nieprawdaż ?

-Ohh, tak idealna aby podyskutować o naszej wspólnej edukacji w szkolę do której wspólnie uczęszczamy.

Dalej rozmowa powinna się ładnie kleić. :D

Opublikowano

Na kwejku była ostatnio moda na różne typy podrywów :)

Np. Na Rolnika:

A ty co stoisz jak te widły w gnoju ?

http://www.youtube.com/watch?v=5MIXKjytKGw

To wyżej też się przyda :)

1375207970-U250359.png

Opublikowano

Dzienki zawsze najlepiej doradzacie jutro to wypróbuje ;)

Ps @8up Nie spytam jej sie "jak kupie Ci dzinsy to zrobisz mi loda??" dala by mi liścia w buzie i powiedziała by "zboczeniec" :D

Opublikowano

Hehe, skąd wiesz teraz dziewczyny w Polsce są różne , obejrzyj film pt. '' Galerianki ''. :P

Opublikowano

Hej

Hej

Ależ ładna pogoda nieprawdaż ?

Tak oczywiście ładna

Masz może jakieś plany na dzisiaj ?

nie(jak powie tak to pech)

to może byśmy wyskoczyli razem do kina i się lepiej poznali?

Zbieram +

Opublikowano

Mów tak jak oni pisali , ale nie jestem pewien czy o szkole zabardzo wypada zaczynać rozmowe , bo chyba dalej nie ciśnie....

+ Nie wiem jakie ty tam masz dziewczyny , ja jestem w 3 GM i chuj , u mnie wklasie jest 21 dziewic , a z 2 moża w zasadzie se pogadać bo reszta żal sciska dupe

Tak czy owak zacznij jakoś normalnie + jak cb nie zna pytaj jak się zwie itp. Potem same przyjdą słowa na jęzor ( raczej )

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Idz do laski i powiedz co myślisz ;) Ostatnio podszedłem do dziewczyny w mc i powiedziałem jej że miałem chęć do niej zagadać, ale że kompletnie nie wiem co powiedzieć bo jak widze takie piękne dziewczyny ( było ich dwie ) to iq spada mi o 20 punktów. Dziewczyny sie pośmiały, potem ładnie poprosiłem o numery i z tą ładniejszą się już umówiłem :)

Btw. Nigdy, przenigdy nie zapraszaj dziewczyny do kina na pierwszym albo drugim spotkaniu. Odpada kompletnie bo nie możesz pogadać a o to w tym właśnie chodzi, jak chcesz oglądać film to możesz go sobie obejrzeć sam albo z kumplem, ewentualnie z mamą :)

Opublikowano

Aha ok jak nie mnie wysmieje i bedzie sie smiachła to kicha ;/

Jak tak wez me kupie pół litra i bede siedzial przy kompie na mpcforum ;)

Pól litra tak mało ??

Pojebało ??

@2xUp dobrze gada , ja do tej pory nie mam takiej przy sobie , szkoda zrdrowia itp. a i kasy wydawać a potem słuchać "i tak mnie nie kochałeś !! "

LOL

Poco se niszczyć życie.

Jak bd miasz dziwczyne na kompie mniej bd siedział i

wogule

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No dobra Przepraszam wszystkich za te pół litra wiem ze tak mało ale obiecuje ze jak cos to sobie kupie Większa i moze sie podziele ;)

A jak tu up@ dziewczyny zawsze są wiecznie nie zadowolone ale dają nam czego chcemy Mam nadzieje ze ci starsi na tym forum rozumieja co mam na mysli :D

Opublikowano

No dobra Przepraszam wszystkich za te pół litra wiem ze tak mało ale obiecuje ze jak cos to sobie kupie Większa i moze sie podziele ;)

A jak tu up@ dziewczyny zawsze są wiecznie nie zadowolone ale dają nam czego chcemy Mam nadzieje ze ci starsi na tym forum rozumieja co mam na mysli :D

W wieku 13 lat to chyba masz na myśli pożyczanie kredek.

sygnaturae.png

Genialna sygna by duds.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...