Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Gdzie kupić dobry serwer dla grona znajomych?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Poszukuje dobrego hostingu do serwera 5/10 slotów. Tak żeby pograć ze znajomymi. Szukałem opinii na necie ale każdy wróżył z danych a nikt nic nie powiedział z doświadczenia. Dlatego pytam tych co mają serwery lub mieli. Gdzie najlepiej kupić, żeby nie było lagów itp.?

Opublikowano

Pukawka.pl - mialem 2 i nie bylo lagów, podobno slotex.pl jest dobry i tani ale nie korzystałem z ich oferty.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

Z maxrate.pl nie korzystałem, ale opłaca się na pukawka.pl. Również polecam craftserve.pl ( oferta wooden jeśli chcesz tylko ze znajomymi )

Arcymistrz
Opublikowano

Nie polecam ci craftserve mają słabe zabezpieczenia po 1 miesiącu serwera ktoś wpierdolił się do plików i na serwer i caly rozpierdolił

Albo pukawka albo maxrate

Opublikowano

A ja ci polecę hosting netshoot.pl

Nie korzystałem, aczkolwiek ich serwery z CSa działają świetnie, ogarnięta obsługa, zapewne z MC będzie tak samo ;)

A69JQBD.png

Lastivia s2 | Szaman Smok   |   Shatan  |  60 | CannabiS | Shinsoo | Sprzedam!

Moyes | Szaman Smok | Shatan | 75+ | Salvation | Shinsoo | Off

Opublikowano

Ja osobiście wykupiłem serwer Wooden na Craftserve.pl (wtedy jeszcze było 8slotów/25zł/miesiąc) i nie narzekałem choć przez ich błąd straciłem jeden serwer (tzn. mapę). Jednak założyłem nowy świat i wszystko od nowa dałem i już mi serwer śmiga 2 miesiące i mam zamiar wykupywać dalej go. W razie problemów bardzo szybka obsługa. Polecam. ;)

18706.png