Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sroking Mi Zwiesza Silkroada

DuoMax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem bo kiedy już odpale Sro z Bota i pojawi sie Logger i chce sie zalogować to jak potem myszką klikam ten głupi Connect to sie nie chce zalogować i gra sie wiesza przez co musze wychodzić przez Menedżera przy okazji nie wiem co z tym zrobić bo Succ sie pojawia że sie musi zresetować czekam i czekam a ten i tak sie nie zaloguje chociaż server jest Populated -.-' PLz help

Admin Cienia
Opublikowano

Zapewne chciałeś wejść na alexander, :) to był bug, ja też nie mogłem wejść a było 15 osób.. Dopiero teraz możesz się logować, głupie to ale taka prawda. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Zapewne chciałeś wejść na alexander, :) to był bug, ja też nie mogłem wejść a było 15 osób.. Dopiero teraz możesz się logować, głupie to ale taka prawda. :P

ten bug był chyba na każdym serwerze nie tylko na alexander xD

On jest zawsze po restarcie serwa.... ale gdy klikniesz confirm to poczekaj tą minute dłużej to Ci sie na pewno otworzy.

Pzdr. ;)

Admin Cienia
Opublikowano

Gdy postawisz coś na enterze to chary się nie pojawią, a z tym bugiem domyślam się że to po prostu przeciążenie serwera. :P

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano
Gdy postawisz coś na enterze to chary się nie pojawią, a z tym bugiem domyślam się że to po prostu przeciążenie serwera. :P

spoko :P thx za help :))

• Dodaj nową pozycję...