Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyt. Dot. Zarabiania w necie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ejj ludzie.

Bo ja tak troche ogarniety jestem w photoshopie i chcialbym robic layouty i inne duperele za hajsa troche..

Znalem typka co to robil w gimpie i 300zl+ zarobil, pomimo tego ze jest o wiele slabszy ode mnie (sprawdzilismy sie w pojedynku),wiec mysle, ze mam szanse.

Powiedzcie mi komu to sprzedawac i jak znajdowac kupców, pls. Z kontem i platnoscia to nie ma problemu, ale tez mozecie opisac.

Kasa na pewno nie pojdzie na jakies durne smocze monety, tylko na koszulki El Polako .

Edytowane przez PedoĐres

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

1 takie male info. Pojedynek niczego nie rozstrzyga, to ze wygrales nie znaczy ze jestes od niego lepszy.

Kupcow znajdziesz na popularnych forach graficznych, czesto tam zagladaja. ew. jak zalozysz swoje portfolio, np. taki ma duds. ale masz male szanse, jezeli strona ma byc powazna, zainteresowani kieruja sie do firm od tego wyspecjalizowanych, maja i ladny layout i kodowanie od razu.

167161466687770313241.png

Opublikowano

1 takie male info. Pojedynek niczego nie rozstrzyga, to ze wygrales nie znaczy ze jestes od niego lepszy.

Kupcow znajdziesz na popularnych forach graficznych, czesto tam zagladaja. ew. jak zalozysz swoje portfolio, np. taki ma duds. ale masz male szanse, jezeli strona ma byc powazna, zainteresowani kieruja sie do firm od tego wyspecjalizowanych, maja i ladny layout i kodowanie od razu.

Akurat jestem lepszy, bo gościu nawet nie ma pojęcia o wtapianiu renderów.

Na tych popularnych właśnie nie znajdę, bo na pewno sa lepsi ode mnie.

Ma ktoś jeszcze jakiś pomysł?

a jak zalozyc te portfolio i jak je zareklamowac?

Ja moge nawet za zlotowke robic...

Zakodowac tez moge w stopniu podstawowym, ale musze sobie htmla powtorzyc, kiedys umialem.

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano
a jak zalozyc te portfolio i jak je zareklamowac?

1. Zakup sobie jakiś dobry hosting pod swoją stronę internetową.

2. Zakup także domenę, aby twoja strona bardziej wyróżniała się w sieci. Oraz aby nie myśleli, że jesteś pierwszym lepszym amatorem z darmową domeną :) .

3. Zrób sobie jakiegoś layouta, potnij go a potem zakoduj.

4. Wgraj cały projekt na swoją stronę internetową.

5. Zareklamuj się na popularnych forach graficznych, wysyłaj linki do swoich znajomych, umieszczaj je na komunikatorach (GG, skype etc.)

Dodatkowe podpowiedzi,

Pamiętaj aby nie przesadzać z ceną do klienta. Może on się zniechęcić do twojej oferty i posłać dalej po internecie, słabą opinie o tobie :rolleyes: .

Zapewne pomyślisz także, że musisz wywalić kupę kasy na zrobienie swojej strony. Wcale tak dużo nie musisz płacić. Zwyczajny dobry hosting na stronie pdg.pl kosztuje jedynie 30zł za rok B) . Domenę także kupisz do 12zł na tej stronie . Przy klientach te wydane pieniądze zwrócą Ci się :).

Opublikowano

Ojj na pewno pieniędzy nie wydam, bo nie mam jak, chyba że jak zarobię coś na tych layoutach to wtedy zakupię co trzeba. Obecnie jedynie mam 130 zł na półce, żadnego konta ani niczego, rodzicie też nie maja jak mi cos kupic na necie (nie będę o tym pisal), więc odpada.

Nie będę przesadzał z ceną, bo mam sporo czasu na zabawę z tym, mogę za grosze robić, byleby coś uzbierac.

Dzieki za info, jak wroce do Polski to zacznę zarabiać. xdd

Mysle ze mozna zamknac, chyba , ze ma ktos cos do dodania.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...