Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[24/7][WL] E-intermania.pl [Minecraft]

Holls

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

eintermaniaminecraft.png

Serdecznie chciałbym Was wszystkich zaprosić na dość nowy serwer E-intermania.pl [Minecraft]. Serwer ten wzbogacony jest o różne pluginy min. BigBroher, iConomy, iConomyChestShop, CommandBook, LWC, Warpz0r, WorldGuard, WorldEdit i inne. Na miejscu gry znajduje się także wiele ładnych i oryginalnych budynków. Posiadamy plugin na sprzedawanie rzeczy lecz tymczasowo nie mamy możliwości zarabiania. Prace nad pluginem zarabiania cały czas trwają. W grze obowiązuje też plugin rejestracji i logowania się. W związku, iż wiele graczy ma problemy z ogarnięciem wszystkich komend i pluginów na serwerze jest plugin HelpPages, dzięki któremu po wpisaniu w czacie "/help" wyświetla się nam lista komend, podzielona na dane pluginy, więc spis jest dość przejrzysty, aby sprawdzić dostępne komendy np. do pluginu CommandBook wpisujemy "/help cb1" itd. W grze można spotkać także wielu miłych graczy i ogarniętych moderatorów. Panuje u nas bardzo miła atmosfera, przez co serwer jest niepowtarzalny.

eintermaniaminecraft2.png

IP serwera: s11.csrv.pl:12348

Sloty: 20.

Zwierzęta: włączone.

Potwory: włączone.

Wersja serwera: 1.7.3

Możliwość wejścia na pirackiej wersji Minecrafta: tak.

Online: 24/7.

Serdecznie zapraszamy! :)

PS. Nic nie mogę, że taka nazwa serwera jest, jak któremuś moderatorowi się nie spodoba, może usunąć te ".pl"

hollssygna.png

Opublikowano

Witam, powiem parę słów na temat tego serwera...

- Jak widac staramy się zabezpieczyc serwer oraz ułatwic rozrywkę graczom po przez pluginy, które posiadamy na serwerze.

- Dobieramy takich moderatorów, aby na pierwszym miejscu stawiali potrzebującego pomocy, a poźniej zainteresowaniem się swojej osoby.

- Kultura - jak najbradziej przeklinanie wg. mnie jest dozwolone (oczywiście z umiarem), lecz proszę liczyc się z tym, że gra z nami bardzo młode pokolenie.

- Działki można otrzymac za darmo, niezależnie od jej powierzchni, lecz mamy ustaloną wysokośc.

- Jest to nowy serwer, co wiąże się na razie z małą liczbą osób przebywających na serwerze.

I trochę małych informacji, aby wszystko było jasne...

Proszę zapoznac się przed wejściem na serwer z regulaminem, aby nie było potem nieprzyjemności co do otrzymanego bana, kicka bądz odebrania działki lub całego ekwipunku.

Oczywiście można wspierac nas finansowo (nie zmuszamy oczywiście do tego), w zamian można dostac coś ciekawego na serwerze. :)

To chyba tyle ode mnie, proszę o wyrozumiałośc i serdecznie zapraszamy.

Pozdrawiam, Janina. (przepraszam za brak "ci", ale mam sterowniki ati uniemożliwające mi napisania tej litery)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

@ Odświeżam. 20.08 będziemy zmieniali na survival i zmieni się też opis, na razie zapraszam na FB :)

hollssygna.png

Opublikowano

Dodaj: szykujPlecy

71980847649594293132.png

"Na majku, ziom targam wszystko jak tajfun
z Hawajów, to flow jest pierwszą iskrą pożaru.
Idź stąd, nie czaruj. U mnie wszystko jest nice tu.
Mam to coś, BO Twój wzrost, to moje IQ."

Opublikowano

Dodany :)

PS. Przepraszam, że nie ma Jobs. Do 30 minut powinien już być.

EDIT: Jobs już jest :)

hollssygna.png

Opublikowano

proszę dodaj mojego kolegę i brata

Michalos101010 <---kolega

Cad0s <---brat

Proszę i dziękuję

A co do serwera szczerze polecam bardzo fajny mile się gra administracja zajmuje się każdym graczem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...