Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam od wersji 1.7.3 zaczeły sie niepokojące problemy :/ :Na wersji jeszcze 1.5.0_1 multi chodzil bez zarzutu więc przejdę do rzeczy .. Gdy wchodzę na jakiś serwer hamachi Ciagle ciagle spadam w dół trwa to z pare minut swiat niby mi sie regerenuje lecz tylko maly kwadrat (Prostokat) :D Rożnie wiec .. Co jaj mam zrobic ?? Chunks czy jakoś tak jest tego bardzo malo :/ a fps w normie tak mi sie zdaje.. screen :http://imageshack.us/photo/my-images/59/beztytuujlw.png/

Opublikowano

Możliwe ze ta osoba co postawiłą serwer ma za małe łącze, prawdopodobnie wysyłanie danych :)

Kocham mojegoWujka!!!

Masz Jakiś Problem Napisz Wyślij e-mail

Pomogłem ? Je**** PLUSA +

Opublikowano (edytowane)

U mnie takie cos wystepowalo jak wygenerowalem mapke bukkitem a jak zrobilem na singlu to zaladowala sie odrazu. Czasami tez pomaga wyjscie i ponowne wejscie. A jak nie to poczekaj chwile mapka sie zaladuje i potem bedzie ok.

Edytowane przez domas20

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tylko że ja czekam czekam i nic.. na 1.5.0_1 wszystko pieknie chodzilo a teraz to juz lipa .. Na singlu ladnie smiga .. Mi sie zdaje że cos z netem sie dzieje albo niewiem ale żeby do minecrafta 10mb to minimum ?? Lol

Opublikowano

Mapa sie zbugowała bys musial zrobic jakos zeby serwer znow nowa wygenerowal.. Czasem tak jest albo poprostu wylacz miencrafta.. Tez takie cos mialem ale nie pamietam jak to naprawialem;p

bez reklam

Opublikowano

Mapa jest zlagowana + słabe łacze ta osoba może mnieć.

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-