Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny na zamówienie.

JokerSPIRIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Już mam, to ty odpowiedz na skejpie, bo nie mam czasu na bawienie się z pocztą.

Mam, nie na pw - skype.

Mam, dodaj mnie do skype'a bo ja mam coś zrytego z dodawaniem.

mam. - skype.

Sorry skype nie mam daj link na forum lub na pw ;)

Edit jakby co mam jeszcze gg jak chcesz to ci podam ;)

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja poprosze chłopaka z czrnymi włosami i czarną koszulką z napisem empixet. (nie koniecznie w jednej lini ) nick skype kajczak99

kajo0003_minecraft.png

By CzakaPL

ZBIERAM +

Opublikowano

Ja poprosze chłopaka z czrnymi włosami i czarną koszulką z napisem empixet. (nie koniecznie w jednej lini ) nick skype kajczak99

moge zrobic takiego skina, tylko ze napis bedzie zajmowal przednia czesc ubrania, tylnia, i nie wiem czy po bokach nie zajmie. jednym slowem - nie mozna zrobic takiego skina, kolego.

Opublikowano

Naprawde polecam jego skiny prawdziwy profesjonalista dałem mu skina który był totalnie masakryczny a on stworzył coś pięknego cały skin jest zmieniony z daleka moze byc porównywany do skina ctsg ale jak sie przypatrzy wogóle nie przypomina jego skina (moze z usmiechu)

Super robota daje ci dzienny limit + ;)

Opublikowano

@up

pisze się na skype odpisał od razu i by się też wziął od razu do roboty ale noob miał wysokie wymagania :)

Opublikowano

Głowa : oczy zielone i uśmieszek

Włosy : pomarańczowo brązowe szpiczaste.

Tułów : od góry w dól zielony żółty czerwony

Ręce i nogi :ręce od góry w dól zielony żółty czerwony , nogi krótkie niebieskie hawajki

Nogi : adidasy białe czarne paski po bokach

Z góry dziękuje

Już wysłałem do ciebie wiadomość na skypie

Odkrywca
Opublikowano

Głowa : Oczy czerwone, pół uśmiech

Włosy: Czarne

Tułów : Koszulka niebiesko-fioletowa (pobaw się z kryciem warstw itp) i z napisem: I <Serce> MC

Ręce i nogi: Rekawy od koszulki, ręce gołe, z ludzką skórą :D Spodnie czarne, z białymi paskami

Stopy: Trampki, chyba wiesz jak je zrobić :]

Będę bardzo wdzięczny za skina

Opublikowano

Uśmiechnięty gościu z niebieskimi oczami i fioletowymi słuchawkami. Bluza z marihuaną, a włosy czarne. Buty także czarne, a spodnie niebieskie.

Opublikowano

Czekam jutro na Skype trochę będziesz miał ze mną problem bo nie do końca sam wiem co chce ale mam ogólny zarys wszystko napisze na Skype :)

Opublikowano

Głowa: Włosy czarne, średnio długie, oczy niebieskie, zaciesz na twarzy.

Tułów: Pomarańczowa koszula hawajska z krótkim rękawem.

Nogi: Ciemne szorty hawajskie.

Dodatki: Kapelusz słomiany

Podam gg, ponieważ nie mam skype bo jestem po formacie.

GG:12885329

W nagrodę oferuję wystąpienie w jednym z odcinków mojej przyszłej serii let's play.

Jak coś daj -

Opublikowano

Ja prosił bym o skina w połowie creepera a w połowie człowieka w szacie mnicha jeśli nie zdołasz zrobić napisz bo nie wiem czy mam czekać. To bardzo ważne :D

PS. Mój skype to kobra3120

Głowa: pół głowy creepera ,a 2 połowa zakapturzony mnich widać tylko oczy i uśmiech jak u CTSG (po połowie creepera także)

Tłów : Także pół na pół , ale naszyjnik z dowolnym znakiem ( niekoniecznie krzyż by nie obrażać nikogo) ma być także na połowie z creeperem

Nogi : Oczywiście też pół na pół

Dodatki : Chciałbym aby tutaj był pas ( biały lub złoty przechodzący przez obie strony postaci) , Szata dobrze by było gdyby była czarna,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...