Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skiny na zamówienie.

JokerSPIRIT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć wszystkim. Tak sobie myślę, skoro lubię tworzyć skiny, no to będę je częściej robił. Ale zaczyna się to dla mnie robić nudne. Bo ja jestem jeden, a mam tych skinów tysiące. Tak więc, żeby mieć jakąś robotę, i żeby mi się nie nudziło na wakacje, postanowiłem zrobić taki temat.

Jeśli ktoś mi nie ufa, lub nie chce zaufać, to pokażę jedną z moich prac:

http://minecraftskins.com/preview/both/9/127959

Tak, wiem - twarz jest JJayJoker'a, ale tu nie chodzi o to, jak zauważyliście, on ma inny typ skóry, ubranie, i włosy. Chcę wam pokazać, że potrafię odpicować char'a, początkowo to był mutant pokolorowany na jeden kolor, a teraz zrobiłem z niego coś, co da sie obejrzeć. Mam więcej skinów, ale gdzieś mi się zagubiły na dysku.

Tak więc, nie przedłużając, piszcie: Jaki to ma być typ, luzak, magik, itd. itp., kolor włosów, koszuli, spodni, butów, rąk, oczów (nie wiem czy dobrze napisałem), skóry, czy też jakie ma mieć dodatki. Możecie też przysłać jakiegoś skina, i mi powiedzieć, jak go przerobić.

SKINY BĘDĘ PRZESYŁAŁ NA SKYPE - skocio12

A, następne skiny, jakie zrobię, nie będą miały twarzy, ubrań, słynnych graczy. Będę je robił na swój sposób, z dosłownie inną twarzą.

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdybym mial napisac listę podobnych tematów, to ten temat bylby rekordem w stronach na MPC. Ale do rzeczy: Poproszę o gościa w hawajkach, bez koszulki z twarzą cwaniaka. Priorytet - wysoki. Pzdr.

P.S hawajki mają byc koloru żółtego.

mpc.png

Opublikowano

Prosiłbym o jakiegos mnicha w szacie i kapturze jego głowy nie widać tylko jest czarna przestrzen w kapturze i świecące czerwone oczy

@edit dodam jeszcze żeby posiadał pas z diamentem i jakies ozdoby na tym kapturze

18922414.png

Moje dane w grach i aplikacjach związanych z internetem :

Gadu-Gadu 284938

Skype Mistrzsz

Steam Mistrzsz

Opublikowano

Prosiłbym o jakiegos mnicha w szacie i kapturze jego głowy nie widać tylko jest czarna przestrzen w kapturze i świecące czerwone oczy

skinmnicha.png

cholera. Nie mam jak go pokazać w całości, podbij na skejpa o linka.

Chciałbym zamówic skina troszkę podobnego do mojego którego sam zrobiłem th.2430d63017.png

Chodzi mi o poprawienie go zmienic troszke koloru skóry oraz zamiast spodni to chciałbym białe gacie w kropki :) na skina od eFFecTuS czekam juz miesiąc :/

Chciałbym zamówic skina troszkę podobnego do mojego którego sam zrobiłem th.2430d63017.png

Chodzi mi o poprawienie go zmienic troszke koloru skóry oraz zamiast spodni to chciałbym białe gacie w kropki :) na skina od eFFecTuS czekam juz miesiąc :/ Nagroda : limit + i zobaczymy jak będzie :)

zarzuć mi linkiem na skejpie, wtedy będę mógł coś zrobić.

Chcę gostka z devil may cry 3 d;

dantefromdevilmaycry3.png

Całość jest pobrana z minecraftskins.com, ale... STOP HEJTEROM! ściągnąłem go, bo to była moja pierwsza praca z gier.. ;p z resztą, tamten miał zrytą skórę w okolicy tułowia, i musiałem szukać odcieni w edytorze, troche mi to zajęło. A - Sodema, odbierz na skejpie.

Manderigon, macius, i oskar - skiny będą gdzieś po południu, trzymam was w niecierpliwości, bo chcę odwalić coś najsowego.

A, fajnie że widzę zainteresowanie z waszej strony, motywuje mnie to, na robienie dalszych prac.

Pewnie się zastanawiacie, czemu macie odbierać prace przez skejpa, otóż to, mam zamiar zapobiec kopiowaniu moich prac, przez osoby, które o nie nie prosiły.

Opublikowano

hmmm to ja bym chcial cos takiego:http://bruntcliffeschool.co.uk/Bruntcliffe_School/Sites/Dale%20Wightman/Website/Images/Deidara.jpg

Moze uda ci sie to zrobic ;p

Coś się wymyśli, trzymam w niepewności :P

Opublikowano

hmmm to ja bym chcial cos takiego:http://bruntcliffeschool.co.uk/Bruntcliffe_School/Sites/Dale%20Wightman/Website/Images/Deidara.jpg

Moze uda ci sie to zrobic ;p

Mam dla Ciebie niespodziankę, sam jestem fanem naruto, tak jak i mój kolega, nie dawno zrobiliśmy skina, tylko muszę go poszukać na dysku. Napisz na skejpie.

Opublikowano

A ja chcę skina może coś w stylu CTSG jeśli oglądasz albo samoloth'a.

Coś podobnego z uśmiechem / ziomek /. Żeby to nie był klon ctsg ;/

slij na pw

+

Opublikowano

Poproszę o skina kolesia z uśmiechem na twarzy, brązowymi lub czarnymi włosami i w jakiejś niebieskiej bluzie. :)

Wyślij na PW

36264_01_02_10_12_20_13.png

Opublikowano

Głowa : Oczy niebieskie, broda koloru brązowego i słuchawki koloru fioletowego. Twarz ma być lekko uśmiechnięta.

Włosy: Czarne

Tułów : Jasno-Zielona bluza z marihuaną.

Ręce i nogi: Rękawy od bluzy, tylko zostawić gołe ręcę i długie jasno-niebieskie jeasny.

Stopy: Buty koloru czarnego.

Systko! Będziesz mega XHARCDCOR jeżeli wykonasz tego skinacza :D

Opublikowano

No to ja poprosze Kakashiego z Naruto/Naruto Shippuuden (anime),jest na stronce ale ma płaskie włosy a chciałbym z szpiczastymi włosami,jak to możliwe.

Opublikowano

Zrobiłem własnego skina ale głowa (głównie włosy) przypomina mi skin ctsg mógłbyś to poprawić i zrobić jakiś lepszy wzór na koszulce z przodu?

tu link do skina

http://www.minershoes.com/skin/view/i4e27fbc79662f917410396438917230171401767

Opublikowano

zrobiłem swojego skina ale chciałbym zebyś go edytował żeby lepiej wyglądał xD

http://img714.imageshack.us/img714/5409/charzl.png

moze cos z wlosami albo spodniami a moze słuchawkami

a napewno to tos z oczami i usmiechem po prostu zeby wygladal jak czlowiek ;D

Slji na Pw

Opublikowano

Elo ja bym chciał kolesia w wlosach jak skejt zielone sluchawki bluzka fioletowa z czarnym naopisaem DC i spodenki jeansowe buty czerwone ;))

chciałbym powiedzieć, że nie będę przyjmował skinów, jak ktoś powie : grube jointy. Nie będę szukał na wikipedii gangsterskich słówek. A co do tego, nie rozpisales sie. we wlosach? jakich? pokoloruje mu na różowo, co ty na to?

Głowa : Oczy niebieskie, broda koloru brązowego i słuchawki koloru fioletowego. Twarz ma być lekko uśmiechnięta.

Włosy: Czarne

Tułów : Jasno-Zielona bluza z marihuaną.

Ręce i nogi: Rękawy od bluzy, tylko zostawić gołe ręcę i długie jasno-niebieskie jeasny.

Stopy: Buty koloru czarnego.

Systko! Będziesz mega XHARCDCOR jeżeli wykonasz tego skinacza :D

gdybyście tak streścili, co chcecie w skinie, byłbym hepi.

Opublikowano

Poproszę o skina kolesia z uśmiechem na twarzy, brązowymi lub czarnymi włosami i w jakiejś niebieskiej bluzie. :)

Wyślij na PW

Już mam, to ty odpowiedz na skejpie, bo nie mam czasu na bawienie się z pocztą.

A ja chcę skina może coś w stylu CTSG jeśli oglądasz albo samoloth'a.

Coś podobnego z uśmiechem / ziomek /. Żeby to nie był klon ctsg ;/

slij na pw

Mam, nie na pw - skype.

chcialbym skin spidermana moj skype to nie.wiem444

Mam, dodaj mnie do skype'a bo ja mam coś zrytego z dodawaniem.

Zrobiłem własnego skina ale głowa (głównie włosy) przypomina mi skin ctsg mógłbyś to poprawić i zrobić jakiś lepszy wzór na koszulce z przodu?

tu link do skina

http://www.minershoes.com/skin/view/i4e27fbc79662f917410396438917230171401767

mam. - skype.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...