Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Tut] Free VPN, czyli szybki sposób na smocze monety

hex^

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Dlaczego mi to nie działa ?

Nie chce mnie połączyć wogóle.

Wyskakuje że problemy z netem.

Mam win 7 32 bity ,net taki sam jak kuzyn. Tyle że kuzyn ma XP a ja 7.

Jak temu zaradzić ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

moze ktos napisze jakie reklamy wchodza bo z tego co ja zapamietalem to o pogodzie cos dzialana pare monett jesli ktos ma jakies reklamy to pisac w pw lub nizej

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

No wchodzisz na metin2.pl-->sponsorpay ew. superrewards i wypełniasz. Na polskim ip byś tych ofert nie miał lub miał 3-4 płatne.

Gdzie znajdę to na Czerwono? ;x

bo Nigdzie tego nie widzę ;/

@Edit

Dobra już mam ^^

Opublikowano

skad wziac ten zaj***ny kod pocztowy i prawidlowy angielski numer tel

kur** nie umiem tego gowna zrobic wszedzie ten zip code adres nr domu jakies gowno 5razy zrobilem na 2/12/6/1/3sm i tylko 2sm 1 i 3sm doszlo kur** tyle sm to ja pier**le i do tego 1 strona mi sie 5minut wczytuje to ja dziekuje za takie cos

Opublikowano

6 kur** 6 wypelnilem wczoraj 5 tych ofert tak jak napisalem wyzej a dzis wypelnilem z 20 potwierdzilem adres email zarejestrowalem sie itp.. i dzis mi nic nie dodalo a powinno conajmniej 50

Opublikowano

Nigdy nie podawajcie swoich prawdziwych danych macie przyład :

Kod pocztowy - 62-760

Imię : Łukasz

Nazwisko : Niepotrzebne

Adres emial : Tworzymy osobny do reklam np [email protected]

Nr telefonu : 668542369

Sposób zaraz przetestuję

Zrobiłem jedna reklame zobacze czy przyjda SM

Opublikowano

no ale jak mamy podać inny e-mail ?? jak podany inny e-mail to sm przyjdą na ten inny e-mail a nie ma tam konta..

myślałem że sb zarobię sm ale kicha ... wgl nie kapuje tego ... daje za 2-5 sm i jestem na innej stronie dane trzeba wpisać i tyle ?? jak wpisze i pisze coś ang i koniec??

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

sam jestes noob zrobilem ponad 20ofert w, ktorych chodzilo o rejestracje i potwierdzenie email i dostalem : 0

a w innych trzeba zip code pisze 5znakow wpisuje 5cyfr nie dziala wpisuje cyfry + litery i tez nie, a jak wpisuje numer jakis losowy pisze, ze do 10cyfr to pisze, zeby prawidlowy podal

Opublikowano

Dostał ktoś wgl bana za to ?? bo na forum PL'a piszą że nie ryzykują itp... ile jest szans że wykryją zamianę ip..

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Nie ma szans na bana, na forum PL tak piszą żeby odstraszyć od tego ^^

32265.png

W grach korzystam z nicków: NieDyskutuj, roofipl

Opublikowano

Aha no spoko , mnie tylko jedno dziwi że ta " firma " ArceMax czy cuś dziś ma same 2 sm ... uzbierałem 28 na jednym ip , na drugim 0 sm ...

i nie wiem czy jak użyje 3 i znów będę uzupełniał te reklamy dojdą sm ... bo póki co tylko oni dają sm bo tamte wgl nie da się uzupełnić...

a i czemu wgl nie ma płatnych na ip amerykańskie ??

narutotagkopia.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grr.. Jakos mi nie wychodzi;d

Zrobi t ktos za mnie z aplusy na forum?

fuck%20yeah.gif

Na to wygląda że...Zbieram minusy:D

Na setki tysiecy użytkowników tylko 21 minusów? To jest Moc:D

Mam do sprzedania wojownika 115 lvl i szamanke 110 lvl gratis...Więcej info na PW Serwer DiamondMT2

[TuT]Serwer Hamachi MineCraft-Kro Po Kroczku:)

Opublikowano

nie wiem jakim wy Cudem ogarniacie niby 300 sm ^^

ja przez 2 dni osiągnałem 22 sm a wypełniam wszystko co sie da i wydaje mi się ze najwiecej dostaje sm od ''acra'' czy cos takiego.

a te 300sm to nie wiem skąd oO

Opublikowano

moze ktoś podac nazwe reklam które uzupełniacie?

Kurde codziennie wypelniam te ankiety i kurcze raz udało mi sie 19 sm wyciągnac a takto dostaje albo 0 albo max 3 sm.

Powiedzcie które są wypłacalne w 100%.

daje max +

Opublikowano

3@up

Nie tylko, że ci będzie działał, ale masz udogodnienie związane z ograniczeniem połączeń z 1 ip na dzień. Wystarczy, że zresetujesz internet i masz kolejne 3 połączenia.

sygnahex.png

muzyka :x.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...