Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaka broń dla commando.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam kilka snaiperek i nie orientuje się czy dotychczas chodziłem z najlepszą jaką posiadam.

Sniperki:

-Kradziona pukawka Pipsquaka

-Snajperka Stefana

-Glebolamacz (jego dotychczas używałem).

I jeszcze kilka pytań:

-Czy warto miec przy sobie nóż?

-Który skill pierwszy maksować?

Z góry dziękuję,

Gqonvi

PS. Bedą plusiki/minusiki!

FyvzeeY.png

Opublikowano

Ja polecam Ci snajperkę która jest najwolniejsza, takie zadają największe DMG, sam wybierz ;)

A co do noża to zależy w jaki sposób chcesz grać, jak chcesz okazyjnie kogoś zdjąć z ukrycia to noś go przy sobie,

a jeśli wolisz tylko dalekie dystanse to weź snajperkę i pistolecik albo 2 snajperki.

Skill: Ja zawsze robiłem to w ten sposób: najpierw TT, Stealth, Elixir, Piercing Shot wszystko na początek na 1, jak już mam te skille na 1 to wrzucam wszystko w Stealth żeby wrogowie mnie nie widzieli, jak mm stealth'a na 5 to wrzucam w Piercing Shot, a potem wedle stylu gry ;)

Opublikowano (edytowane)

Hmmm... Ja również polecam ci wolniejsze snajperki, jeśli jesteś dobry to przeciwnik i tak nie zdąży zareagować nim padnie trupem :D

Nożyk zawsze się może przydać, na krótkim dystansie to olbrzymi atut, ale nawet on czasem zawodzi (np. po BS soldiera). Ja nożyk zawsze mam przy sobie, nawet jak nie chodzę "na akcje".

Co do skilli:

Jeśli wolisz napi******ć z daleka, to Stealth nie będzie na początku do maxowania, raczej Piercing.<@Edit Zapomniałem dodać Mark Target na 1p> Oczywiście TT, Eliksir przydadzą się nawet na 1 poziomie. Jak wymaxujesz PS to radziłbym Stealth, bo nigdy nie wiadomo kogo będzie trzeba rozwalić. Dalej według gustu :P

Jeśli chcesz być Rambo-Nożownik, podstawowym skillem jest stealth. Ja dalej bym brał Eliksir, bardzo pożyteczny na akcji. Oczywiście TT na 1 poziomie, chyba że lubisz experymenty, to możesz wziąść na maxa (wcale nie jest tak źle!). Większość nożowników rezygnuje ze snajperki i bierze pistolet, ale jak zatrzymasz snajpe, nie bedzie źle, też się nie raz przyda :)

Jeśli nie spodobają ci się te propozycje, musisz znaleźć sam odpowiednią dla siebie kombinację. Ze skillami u commando najgorzej wybrać, bo ma ich najwięcej :)

Edytowane przez Diego77