Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zmienić e-maila na twojego i powiedzieć koledze aby potwierdził zmiane na swoim e-mailu.Jeżeli tego nie zrobi w każdym momencie może ci ukraść konto.

Opublikowano

@up nie umiesz czytac ? pisze ze jego kolega NIBY nie ma maila.

W takim razie, jezeli to twoj zaufany kolega czy cos to kup. jak cos to mu ryj obijesz i tyle ;d

@edit

Ahaaa, zle przeczytalem sorki StoPro :D

Metin2.Co.Kr

Kupie ! ;

Ku Czar. Ostrze

Pomoc Smoka ;

Fms +6 - 9 Kd Pod Expa ( najlepiej +5 )

Oz Błogo, Czarowana Zbroja

Zbroje Dla Sury ( Mistyczna, Mglista, Twarzy Ducha, Duchowa ) +0 - 6 + Pz + Defa +5

Branze Z Bialego Zlota + 1,5k - 2k Pz

Srebrny Naszyjnik + 1,5k - 2k Pz

Skorzane / Drewniane Buty + 1,5k - 2k Pz

Nick ; Spok0jnyWP

Lvl ; 47 +

Koń ; Bojowy ( 12 lvl )

Nick ; Nerw0wyBuff

Lvl ; 26

Koń ; Brak

JINNO !

Aktualizacja; 5 Sierpnia 2011

Opublikowano

Powiem Ci tyle, że nie opłacało się kupwać konta bez emaila.

Wracając do tematu to zmień emaila z tego konta na swój.

Legenda
Opublikowano

Musisz mu powiedzieć a jeżeli Ci coś zniknie z konta zawszę możesz zgłosić go na policję.

exModerator Metin2 | exModerator DOTA

Opublikowano

Musisz mu powiedzieć a jeżeli Ci coś zniknie z konta zawszę możesz zgłosić go na policję.

tak i co pwoie na policji ukradli mi cos z konta a oni powiedza podaj dane do konta i emial a on ani me ani be mysle ze koelga jak by ukradl postac do chaslo zmienil i po wszystkim.ciekawe jak bys udowdonil ze to twe konto jest.konta naleza do GF a nei do ciebie wiec se mozecie ....

Opublikowano

gowno sie znasz to po uj piszesz?

kradziez w metku podpada pod paragraf o "nieuprawnionej modyfikacji danych elektronicznych" i "nieuprawnionym dostepie".

Umowa moze byc ustna, a dane logowan potwierdza kto uzywal konta.

Nie bac sie i jebac oszustow i zlodziei.

A jak mi nei wierzysz, to polski sad juz skazal kolesia za zlodziejstwo w metku wlasnie z tych paragrafow co sa wyzej ;)

Opublikowano

Skąd Policja będzie wiedzieć że po prostu nie sprzedał tego itemu lub go nie zgubił ?

21788457529358437376.png

Pomogłem ? Kliknij (+)

Opublikowano

Skąd Policja będzie wiedzieć że po prostu nie sprzedał tego itemu lub go nie zgubił ?

Możesz robić screeny eq,

Nie wiem czy pomogłem, ale mam nadzieję

33983.png

21571.jpg

33870.gif

Opublikowano

Zmień e-mail na swój i powiedz mu aby potwierdził zmianę e-maila.

A jak nie będzie chciał to powiedz aby oddał Ci kasę bo chce Cię oszukać

1356721310-U739101.png

Opublikowano (edytowane)

z tego co wiem to było już pare spraw związanych z kradzieżą konto zbrojki czy eq kierowanych sądu

ktoś okradł jakiegoś kolesia i dostał kare grzywny 2000 zł i 3 lata w zawieszeniu kradżieże kont wirtualnych nie są niczym nowym

wstawiam wam linka jak nie wierzycie na yt jest i nawet zdjęcie wyroku:

a tu macie 2:

filmiki wstawił fubu i wytłumaczył całą sprawe w tym filmiku

a cała historia opisana jest także na face metin.pl polecam bo dokładniej wszystko jest opisanie :

http://www.facemetin.pl/topic/5099-3-lata-wiezienia-za-wlamanie-na-konto-do-gry-online-metin2/

ale skąd policja ma wiedzieć czyje jest/było to konto ?

Pomogłem? daj mi +

Edytowane przez tomaszuuu

Obecny brak sygny :(

Opublikowano

Omg... ten odrazu z Filmem od fubu...

Jeśli ci nie odda Emaila lub nie zmieni na twojego to możesz iść w każdej chwili na Policije.

Albo go postrasz...

Pozdrawiam

XenoX-MasteR

Nie wiesz co to skillsy?

Zbieram Laajki :D

Tu będzie sygna . By Baksiu :D

Juuż zamówiona :D

WSRH - na zawsze w naszych sercach! :)

Opublikowano

gowno sie znasz to po uj piszesz?

kradziez w metku podpada pod paragraf o "nieuprawnionej modyfikacji danych elektronicznych" i "nieuprawnionym dostepie".

Umowa moze byc ustna, a dane logowan potwierdza kto uzywal konta.

Nie bac sie i jebac oszustow i zlodziei.

A jak mi nei wierzysz, to polski sad juz skazal kolesia za zlodziejstwo w metku wlasnie z tych paragrafow co sa wyzej ;)

rtlko botku ze on tracil SM a nie .... jak mozan ukrasc cos do kogos co nei nalezy.czyli sprzedam dom twych rodzicow i wezne kase choc dom jest wasz to kasa bedzie moja.umowa ustna bez swiadkow to obalenia jest latwo jak bys nie wiedzial prawo dziala na korzysc osoby oskarzonej czyli np. on mowi ze mieli umowe ustna ale swiadkow nie ma to lipa sad takie cos od razu odrzuci!!!

Opublikowano

Zmień email-a i poczekaj 7 dni to sam się zaakceptuje i już nie cofnie ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

albo weź go do sciany i powiedz że jak ci nie poda e-maila to mu nakopiesz do dupy

Wiecie Gdzie Mam te wasze + i - ,?? tam gdzie światło nie dociera (domyślcie się gdzie....)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...