Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dobry aimbot cod4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ma ktoś z was dobrego aimbota do cod4 ?? bo kurde dziś wszedłem na przypadkowy serwer , patrze a tam cheater , to myślę sobie a zmierze się z nim (ja miałem evil-hook) i kurde jak mnie skosił .... ja go tylko 4 razy zabiłem a on mnie 73 :( więc evil hook naprawdę przy tym hacku wymięka , ale nie chciał mi powiedzieć jak się nazywa jego hack :/ potem (na tym samym serwie z tym samym gościem) zmierzyłem się ale tym razem miałem old-school hack'a i wynik był podobny :( na koniec wziąłem Jaegerbomb 0.2 i wynik był najgorszy ze wszystkich , ledwo go 1 zabiłem xD . Więc zwracam się do was z prośbą i pytaniem czy znacie jakiegoś dobrego aimbota do cod'a 4 i jeśli tak to proszę o podanie nazy bądź linku :)

Z góry dziękuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

35672.jpg

33983.png

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś z was dobrego aimbota do cod4 ?? bo kurde dziś wszedłem na przypadkowy serwer , patrze a tam cheater , to myślę sobie a zmierze się z nim (ja miałem evil-hook) i kurde jak mnie skosił .... ja go tylko 4 razy zabiłem a on mnie 73 :( więc evil hook naprawdę przy tym hacku wymięka , ale nie chciał mi powiedzieć jak się nazywa jego hack :/ potem (na tym samym serwie z tym samym gościem) zmierzyłem się ale tym razem miałem old-school hack'a i wynik był podobny :( na koniec wziąłem Jaegerbomb 0.2 i wynik był najgorszy ze wszystkich , ledwo go 1 zabiłem xD . Więc zwracam się do was z prośbą i pytaniem czy znacie jakiegoś dobrego aimbota do cod'a 4 i jeśli tak to proszę o podanie nazy bądź linku :)

Pozdrawiam

Jak Cię skosił kiedy używałeś 3 publicznych hacków (osobno ^^) to prawdopodobnie miał prywatnego (płatnego).

Podaj jego nick i tag klanu, jeżeli miał.

Jeżeli chcesz kosić takich typów jak od musisz kupić hacka. Jeżeli byś chciał:

Najlepszy dostępny w sprzedaży - 187ci.com, trochę słabszy (tylko trochę), ale tańszy - netCoders.cc

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Pozdrawiam

Przeszukaj dział a coś znajdziesz - nie zapominaj o tym, że z hack'iem też trzeba nauczyć się grać ;).

Close.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...