Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Speed hack

arrek001

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zamknij się zajebany Bocianie!

Nasza Ekipa?

To wasza jebana ekipa a nie nasza, żeby nas tak obrazić..

Hehe, ale diss :D

Dawaj do FanArta na Dissa z robetem xD

To pewnie ktoś z tych dzieci.. oni wiedzą o kim mowa ;D

Edit: Noob to prawda czy nie. Bo nie chce mi się szukać :P

Praffda, i mysle czy wam wszystkim czesci wielkich tajemnicy UG nie wyjawic ;)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

I dobrze, przynajmniej uczciwa walka byla by na mapach.

Jak dla mnie to moze istniec KBot, i tyle.

Bo Kerkavy i inne chujostwa gre zjebujom.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

No chyba, że TY masz któreś z tych "chujostw". Wtedy ty wygrywasz zawsze / uciekasz na zbugowanych generatorach. I ty jesteś szczęśliwy, a innym zjebujesz grę. Ale jak nie masz, to zjebuje gre ^^

Ale zgadzam się, mogłyby być tylko boty, bez programów.

Opublikowano

No chyba, że TY masz któreś z tych "chujostw". Wtedy ty wygrywasz zawsze / uciekasz na zbugowanych generatorach. I ty jesteś szczęśliwy, a innym zjebujesz grę. Ale jak nie masz, to zjebuje gre ^^

Ale zgadzam się, mogłyby być tylko boty, bez programów.

Wiesz, napiszę do BP i może da radę....

za duża sygnatura

Opublikowano

Hehe, na konfach tez zaluje tera troche ze latalem, bo skill spada, za latwo jest :P

Na kekavie latalem 10 min, po czym uznalem ze nie warto.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Zamknij się zajebany Bocianie!

Nasza Ekipa?

To wasza jebana ekipa a nie nasza, żeby nas tak obrazić..

Hahaha. Ale wbita. ;d

Opublikowano

Ktoś coś mówił o tym że nie działa ten BUG na konfy , bo mi działa xD , cały czas latam i jest fajnie ;p

POMOGŁEM? DAJ "Lubie To"

1375957758-U101704.png

Opublikowano

Ktoś coś mówił o tym że nie działa ten BUG na konfy , bo mi działa xD , cały czas latam i jest fajnie ;p

Działa ci, bo zrobiłeś to jak działało a teraz chyba już nie działa (tak słyszałem).

Opublikowano

działa godzinę czy max 2 temu zrobiłem to i to na jednym kompie ale ciężko ale się udało bawiłem się z 30 minut ale wbiłem te 20 generatorów hehe

a po drugie BP nie da rady brać i sprawdzać wszystkich graczy w grze czy mają buga przecież w to gra parę dziesiąt milionów graczy

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

I dostaniesz bana hehe.

Mam nadzieję, że dostaniesz.

Jedni mówią, że działa, a inni, że nie działa. Jak chcecie to próbujcie, nikt wam nie zabrania przecież.

Opublikowano

nawzajem ci tego życzę nie jestem głupi już dawno ściągłem na jakiś okres ale i tak na pewno sam będziesz tego używał

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

nawzajem ci tego życzę nie jestem głupi już dawno ściągłem na jakiś okres ale i tak na pewno sam będziesz tego używał

Dziękuję. Jednak ja mogę dostać bana co najwyżej za bota. Nigdy nie używałem tego buga. Uważam, że coś takiego jest po prostu noobskie :)

Jak ktoś nie umie walczyć to się ratuje ucieczką, bo jest pro i zbugował sobie 30 napędów.

Opublikowano

Bronek a nie pomyślałeś, że mogą napisać skrypt ? Co to dla nich za problem napisać skrypt który sprawdza 2 configi gracza czy ma więcej niż 15 generatorów ?

Opublikowano

NoobKillerPL współczuje ci [*]

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Co do tematu. Zauważcie że prawdopodobnie na polskim forum darkorbit piszą o speedhacku. Na angielskim i niemieckim forum nic o tym nie wyczytałem. Prawdopodobnie robertadm czuwa tu nad nami.

Opublikowano

Co do tematu. Zauważcie że prawdopodobnie na polskim forum darkorbit piszą o speedhacku. Na angielskim i niemieckim forum nic o tym nie wyczytałem. Prawdopodobnie robertadm czuwa tu nad nami.

Czuwa ale teraz jest zajęty kopiowaniem sygny od JestemHackiem, a nie rozdawaniem banów :D

PL2 VRU

Opublikowano

Czuwa ale teraz jest zajęty kopiowaniem sygny od JestemHackiem, a nie rozdawaniem banów :D

hoho...

Co do forum to Polska ekipa DO ma już dosyć chyba botuserów, bo jak napisałem ten temat na czacie to banik na 2 dni na czat, hah.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...