Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kody Do Metona

sabra

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

i co kogoś chcesz nabrać ortografia już nie pisze jaka żałosna.... a co do smsa to gladiatus battleknight? za 10zł?

Opublikowano

Wznoszę prośbę do administratora o zamknięcie tematu i zbanowanie gracza którego nie stać na smocze monety Pozdr administracja

Pomogłem??? Daj *5 ...

post-57944-1244653365.gif

Pomogłem??? Daj *5 ...

Gram w metina xD

Monastyr 77lv nick Pampix

Grymuar lv 60 nick Pampix

Longjuyt2 lv 83 PampiX

Staram się grać ostro i być TOP

1

Jeżeli uważasz że Owned! i Bambos to Cwaniaki przez duże C xddd to skopiuj to do swojej sygny
Opublikowano

No to ja się powstrzymałem od spamu a tu dalej spamują, i sam to robie ehhhhh.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano

ja pierdole jak czytalem to co napisal autor tematu to az mi sie go zal zrobilo jak mozna kurwa mac tyle bledow robic juz sram na to ze chce nas oszukac ale normalnie ze tak powiem ja pierdole

Opublikowano

No ale wiekszosć użytkowników tego forum nie jest tak głupia żeby wysłac sms nie???Głupie zabezpieczenie przeciwko floodowaniu -.-

Opublikowano

Przeczytałem teraz dopiero bo wcześniej tylko spojżałem, jezuuuuuu, co za analfabeta "włatca gry, to działa tylko na BRONI ktura" boże czysty analfabetyzm i niedouczenie, oraz mała widza o metinie, płakać mi się chce jak to czytam.

Opublikowano

"gury", "ktury", "włatca gry".....

Hmm zal mi ciebie sabra.... lepiej idz pograj w Tibie bo to gra dla ciebie...aha i nie na RL tylko OTS i exp x 100000000000

Prosze o zbanowanie uzytkownika.....

PS.Jest Mistrz Gry a nie "włatca gry"

Opublikowano

Ale i tak każdy mówi game master lub GM, lub admin poprostu nawet.

Opublikowano

takiego idioty nie widziałem ...

myślisz że są ludzie tak głupi jak ty ??-.-

to jest nie możliwe!!

POMOGŁEM ???? DAJ 5 :)

serwer Longjuyt2:

wojownik: body

aura: P

berek: g8

wir: P

3stronne: g1

szarża: ileś ^^

dowodzenie: m4

górnictwo: g2

Opublikowano

kamils007 tibia to tez gra jak kazda inna ale nie szczyci sie grafika i sciezka dzwiekowa xD

I juz nie spamujcie najlepiej zeby zamknac ten temat bo spamerzy tutaj maja raj na ziemi do nabicia kilku postow

Z mojej strony tez przepraszam za spam ale to jest juz do niewytrzymania .... spamerzy byli , sa i dalej beda :/

ichigonapisblb.png

Opublikowano

Jaki żal! Co za dziecko z niego! Jak mnie wkurwiaja takie dzieci co nie mają nawet 10 lat a chcą już oszukiwać ! Zal patologia jak nic! Wywalic go z forum!

POMOGŁEM? DAJ 5*

98% młodzieży słucha hip-hopu, techno, rap'u, jeśli jesteś wśród tych 2%, którzy są normalni, a nie w tych 98% odmieńców wstaw to do swojej sygnatury

Jeśli uważasz ze Owned!

To najgorszy moderator na tym forum

To skopiuj ten tekst do swojej sygnaturki

Opublikowano

Ach te kody do metona... Dzięki stary, jesteś bardzo pomocny ze swoimi "kodami" kture dajom mi broni plós 9. Owned czy Kapeć zamknijcie temat.

I ja się zastanawiam, skąd się takie neo tworzy. Czy to Czarnobyl, czy dostęp do internetu tak na dzieci wpływa...

90921442.png
  • Dodaj nową pozycję...