Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM / PYTANIE] kernel32 / gdzie expic druid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, przyjechałem do wuja na wczasy i pomyślałem, że pogram se w tibie, wiec pobrałem klienta, i podczas uruchamiania wyskakuje błąd, że nie ma biblioteki kernel32.dll, wiec pobrałem z neta i wyczytałem, trze trzeba wkleić do /system32 wiec próbuje wkleić pyta się czy zastąpić ja daje tak i pisze ze nie można skopiować bo jest używany przez inna osobę lub program, wiec robię tryb awaryjny i to samo, ( w trybie awaryjnym również tibia nie uruchamia się ), dodam, że tez jakieś 30 min temu naprawiałem system z płyty i nadal to samo, o co chodzi???? Co należy zrobić żeby chodziło??? Proszę pomóżcie!!!

To jest komputer stacjonarny, system XP SP1, aktualnie pobieram SP2, wuja instalował jakiś czas temu nowy system lecz z tego kompa dużo nie korzystał. Pozdrawiam.

Czy dasz mi + czy - i tak mam to gdzieś, ponieważ nie patrze na reputacje.

Opublikowano

żeby grać w tibię na xp trzeba mieć service pack 2

@down

jak było update chyba 9.00 to zmienili wymagania klienta i teraz nie można grac chyba na niższym systemie niż windows xp service pack 2.

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano (edytowane)

Właśnie mam w folderze z tibią.

No pobieram SP 2, no ale przecież dawniej nie było na 98 system SP2 :), wiec trochę dziwne to.

Panowie, a gdzie expić druid 16 lvl prawie 17 lvl, m lvl prawie 12 lub 13, PACC, eq: Hat of the Mad, b robe, b legs, demon shield, boh/softy, i różdżka ta od 13 lvl. wiec gdzie expic ??? Scaraby trochę bija, a miejsca zbytnio nie ma gdzie uciekać, a larvy za slabe. Czekam na odpowiedź.

PS: Ewentualnie co zmienić w eq??

Edytowane przez konrad9510

Opublikowano

Idź na roty w liberty bay.Ja tam wyciągałem 22k expa/h botem oczywiście i knightem.Ewentualnie jak nie będziesz dawał rady bo ich tam dużo jest to roty w darashi/larvy w ankrahmun

@edit

Jak chcesz zarabiać to idź na larvy jak expić to na roty.W sumie na rotach też z 1,5k/h wyciagniesz kasy

Opublikowano (edytowane)

Ja sam gram i bez bota :).

Więc pójdę na te roty lub larvy ;/. tylko pierw niech tibia chodzi :).

PS: Tibia chodzi :) SP2 pomógł. Do którego lvl siedzieć na larvach/ scarabach??? I gdzie potem iść??

Opublikowano

Na scrabach mozesz do 50 nawet.Ale jak Cie na 30 zlapie z 6 ich do lezysz :D Dobij sobie 25lvl na larvach kup eq porządne i do do 35 na rotach Lb.Potem mutated human w yalahar.

Opublikowano (edytowane)

Ja na 3 scarabach dawałem radę, bez waste nawet, a możesz mi powiedzieć jakie te eq kupić porządne???

PS: Mam już 19 lvl gdyby co :)

Opublikowano (edytowane)

W sumie eq to ma dobre jak na ten lvl

bij magiczny lvl i leć dalej ; o

Edytowane przez damiankos
Opublikowano

Mam już 20 lvl :). i magiczny 17 chyba. Larvy i scaraby lecę na razie, do którego?? I na co potem??

Opublikowano

No to podaj jakiś dobry poradnik dla pacc. Bo jakoś ciekawych poradników nie widzę..

• 3 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Oo jaki odkop. Już dawno dawno temu problem rozstrzygnięty.

PS: Proszę moderatora o zamknięcie tematu, aby znów się odkop nie zrobił :).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...