Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zdobywać GP i jak zarobić na nową broń ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam , jestem nowym graczem w cross fire , i dokładnie nie wiem jak mam zacząć macie tu maje statystyki :

13171115_11_13.png

I moje pytanie : Jak zarobić na nową bron? mam na oku AK tylko nie wiem jak zdobywać GP . I jak wbijac level ? I gdzie to sprawdzic ?

Może jeszcze coś doradzicie ? Jak grać gdzie grać ? ;) Pls o pomoc będą + albo - jak to woli ;P

Edytowane przez karfurim
sygnatura173ha6.png

Opublikowano

wbijaj rangę na początku się dostaje za nią kasę.I jak chcesz zarobić kasę to graj na takich mapkach jak Alaska Hero Mod tam nie musisz naprawiać broni. i za 13 rund jest sporo tych gp.

Jak już chcesz grać na innych mapkach to nie naprawiaj wcale m16 ponieważ później i tak nie będziesz jej używał a szkoda kasy na naprawianie.

Pozdrawiam

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano

wbijaj rangę na początku się dostaje za nią kasę.I jak chcesz zarobić kasę to graj na takich mapkach jak Alaska Hero Mod tam nie musisz naprawiać broni. i za 13 rund jest sporo tych gp.

Jak już chcesz grać na innych mapkach to nie naprawiaj wcale m16 ponieważ później i tak nie będziesz jej używał a szkoda kasy na naprawianie.

Pozdrawiam

A jak mam wbijać tą rangę ? .

sygnatura173ha6.png

Opublikowano (edytowane)

Omg , mówię przecież że nawet nie wiem jak sprawdzić który mam level .. -.-

I jak go wbic ? I dlaczego kolo nicku mam Buźkę z jakąś kreską pod spodem ? ...

OO A teraz jak grałem wyskoczylo mi Level UP ! ?.

Edytowane przez karfurim
sygnatura173ha6.png

Opublikowano

Te kreski to tak jakby podpoziom. Najwięcej expa i kasy leci na mapach typu S&D. Za 13 rund można ciachać z 500 expa i tyle samo kaski. Polecam te mapy.

Opublikowano

Ta twoja buźka co ją teraz masz to jest tak zwany poziom LVL grając na mapach wszystkich dostajesz Exp I gp Tutaj masz wypisane wszystkie rangi (poziomy) i co na którym poziomie dostajesz link : http://crossfire.cfps.pl/newsy/9/rangi-w-crossfire/

I jak już ci pisałem w poprzednim poście chcesz szybko wbić lvl graj na Hero Mod, S&D

Piszę co myślę

100 Post Done

200 Post Loading

300 Post Loading

400 Post Loading

500 Post Loading

Opublikowano (edytowane)

Ta twoja buźka co ją teraz masz to jest tak zwany poziom LVL grając na mapach wszystkich dostajesz Exp I gp Tutaj masz wypisane wszystkie rangi (poziomy) i co na którym poziomie dostajesz link : http://crossfire.cfps.pl/newsy/9/rangi-w-crossfire/

I jak już ci pisałem w poprzednim poście chcesz szybko wbić lvl graj na Hero Mod, S&D

Wielkie dzięki ziomy ;)

Mam już lepszą rangę jak widać , Kupiłem sobie M4A1-Carabine ;)

A i obok rangi , pojawił się znowu jakiś znaczek , takie koło czy coś nie wiem ;P I wiem że dostałem 2000 chyba bo jakieś info się pojawiło ;P

O wiem już że jest to badge ;P

+'sy lecą ;P

Edytowane przez karfurim
sygnatura173ha6.png