Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto Facebook

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam problem chciałem stworzyć konto gwiazdora na facebook z możliwością klikania "Lubie to" wszystko założyłem i dupa? Jakieś zwykłe konto się stworzyło a ja nie chce zwykłego konta.

Jak to prawidłowo ustawić aby to działało. Patrzałem na youtube ale tam tylko pokazuja jak tworzyc zwykle konto ,ktore ja umiem zrobic.

Nie korzystalem jeszcze nigdy z facebook mialem konto ale nie mialem czasu aby tam sie pobawić a teraz wlasnie mam czas i chcialem z niego korzystać :D

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Chyba... powtarzam "CHYBA" trzeba zgłosić się do administracji z prośbą o przyznanie takiego tytułu. Nie jestem pewien w 100%

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

a kto ci kazał zakładać zwykłe konto ? masz przeciez opcje ( Utwórz stronę dla gwiazdy, zespołu lub firmy.) przy tworzeniu konta o stworzeniu specjalnego konta , tam zakładaj dopiero

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

@robem przeczytaj cały temat. On napisał, że chciał założyć właśnie takie konto, ale utworzyło mu się normalne.

Opublikowano

a kto ci kazał zakładać zwykłe konto ? masz przeciez opcje ( Utwórz stronę dla gwiazdy, zespołu lub firmy.) przy tworzeniu konta o stworzeniu specjalnego konta , tam zakładaj dopiero

Tak jak pisał UP klikałem zeby utworzyc takie konto nawet 2 razy wynik zwykle konto ? moze ktos kto ma takie konto krok po kroku opisze?

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Usuń to w pizdu i nie będziesz miał problemu. Jakieś popierdolone portale społecznościowe :|

Lepiej zrobić na facebooku niż w jakiejś gierce online.

everythingfou - sprawdź to.