Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie macie jakies fajne projekty domu zrobione w jakims programie zeby bylo widac warstwa po warstwie mo ja nieumiem jakos sam wymslic.

A i odrazu mowie za jakis fakny projekt daje dzienny limit +

Opublikowano

Nie umiesz sam wymyślić = Nie graj w Minecrafta Minecraft to gra polegająca na tworzeniu czegoś poza tym jeśli ty domu nie umiesz zbudować to weź lepiej wyłącz MC

x

Opublikowano

Dokladnie @up, dokładnie... Bez wyobraźni nie dasz sobie tutaj rady bo raczej refleksem mało w MC zdziałasz. Pomyśl troche, popatrz na rysunki rzeczywistych domów i spróbuj taki sam zrobić w MC. A jak ci się nie uda to idź grać w co innego :)

FrediBlog - lifestyle'owy blog młodego internauty

Opublikowano

Dom umiem zbudowac ostatnio budowalismy zamek o podstawie 68x72czy cos kolo tego tylko ja bym chcial jakis wiekszy dom a do tego potrzebne mi sa plany w jakims programie a niemam zadnego programu w ktorym mokl bym to zrobic a po drugie to troche mi zajmie ogarniencie tego programu wiec chcialem od was jakies projekty

Dom umiem zbudowac ostatnio budowalismy zamek o podstawie 68x72czy cos kolo tego tylko ja bym chcial jakis wiekszy dom a do tego potrzebne mi sa plany w jakims programie a niemam zadnego programu w ktorym mokl bym to zrobic a po drugie to troche mi zajmie ogarniencie tego programu wiec chcialem od was jakies projekty