Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SOFTMOD na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dużo osób zadaje mi na PM pytania dotyczące publikacji softmoda, tj czy mogą umieszczać go na forum. Formułuję więc jasną odpowiedź.

Na mpcforum.pl można publikować softmody z innych stron ( pod warunkiem, że przestrzega się punktów regulaminu mpc ).

Oczywiście nie ma to żadnego znaczenia z jakiego źródła on pochodzi. Jeśli zbierze się grupa pod przewodnictwem odpowiedzialnej osoby,

która ma już niemały staż na mpc, w celu wykupywania softmoda na innych stronach polskich bądź zagranicznych ( na zasadzie zrzutki bez profitów ), to

mogę udostępnić takiej osobie dział private wraz z decyzyjnością o jego członkach.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Ja na waszym miejscu wybral bym 10 osob; utowrzył w jakiejs sieci konto sms(nie wiem jak to sie zwie) ale nakierowany by bylo na konto jednej osoby i czlonkowie private wysylali by tam smsa co miesiac za iles tam zl (zaleznie od ceny softmoda) no i tak kazdy by sie zrzucal. Później osoba ktora dostala kase kupowala by softa i umieszczala na mpc private.

Opublikowano
Ja na waszym miejscu wybral bym 10 osob; utowrzył w jakiejs sieci konto sms(nie wiem jak to sie zwie) ale nakierowany by bylo na konto jednej osoby i czlonkowie private wysylali by tam smsa co miesiac za iles tam zl (zaleznie od ceny softmoda) no i tak kazdy by sie zrzucal. Później osoba ktora dostala kase kupowala by softa i umieszczala na mpc private.

SMS??? HAAAHHAHA !!

Operator pobiera około 60-80% za wysłany SMS..

odpada SMS..

tylko wpłaty na konto bankowe.. takie moje zdanie..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

wrdk, wiadomo, byłoby za darmo... gdyby dało się im ukraść go jakoś.. ale koszt to 4$ na tydzień (~9,5zł) za SM. Nikomu nie chce sie go kupywac, rozdawac zeby pograli wszyscy 1 dzien i on sam miał bana... dziwisz się? ja w tej chwili siedze na stronach z kursami poradnikami tutkami itd.. nie wiem w czym pisali oni softa, ale mam zamair nauczyc sie tego jezyka az kiedys sam napisze go..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Najprościej by było gdyby po prostu zapytać ile osób byłoby chętnych kupować softa z mpc.... Jeżeli będzie tak z 10 osób to stworzyć zamknięty dział coś jak private i tam porostu będzie jeden moderator któremu wyśle się kasę na konto np. po 10zl za miesiąc czyli 30zl za 3 miechy... A on będzie go kupował i wystawiał na forum... Tylko trzeba uważać, żeby nie było bugów jak ostatnio, że można było wejść do tematu znając jego nazwę....

P.S

Ceny wymyśliłem bo akurat się nie orientuje...

A ten mod powinien kupować softa z 0x33.... najlepiej...

sygnatura3.png
Opublikowano

Ja myślę, że znajdą się wystarczająca liczba osób, które będą chciały dołożyć się do projektu..

Trzeba by się z tym pospieszyć, bo czas ucieka...

Opublikowano

Jezeli juz bedzie ten soft wykupywany to tylko i wylacznie z 0x33. Aha, ale ja sam nie podejme sie tego dzialania, a 2 mod jakos zadko zaglada do dzialu.....

Opublikowano

jakbym byl nadal modem to bym zagladal... aha slip jesli to nie problem to usun zamkniete tematy bo trudno szukac czegos w tym balaganie

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...