Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

2x up co kurwa sam schowaj skrzacie , Z rodziny neus kidus jak mc niedziala to tez wina pirata wkurwiaja mnie takie neusy po 12 lat

Masz coś do mnie? mam 12 lat... ty raczej troche młodszy jesteś wnioskuje po twoim stylu wypowiedzi.

ok a do tematu, nie znam sie na mineshafterze ale sprawdź czy antywirus lub jakiś firewall go ci nie blokuje, jeśli nie zadziała ściągnij od nowa, tak czy inaczej polecam ci oryginała.

1367303118-U250803.png

Wszystko trzeba od nowa...

Opublikowano (edytowane)

@2xUP

Za takie coś powinien polecieć warn jakiś...(sorki)

@TOP

Ze strony www.mineshafter.appspot.com musisz pobrać plik Mineshafter Client Proxy jak i Mineshafter Proxy Launcher. Wrzucasz do jednego folderu oba i najpierw odpalasz launcher, a potem clienta. Wtedy wszystko powinno Ci działać :)

Edytowane przez Dzemikkk

reflinki

Opublikowano
2x up co kurwa sam schowaj skrzacie , Z rodziny neus kidus jak mc niedziala to tez wina pirata wkurwiaja mnie takie neusy po 12 lat

Masz coś do mnie? mam 12 lat... ty raczej troche młodszy jesteś wnioskuje po twoim stylu wypowiedzi.

ok a do tematu, nie znam sie na mineshafterze ale sprawdź czy antywirus lub jakiś firewall go ci nie blokuje, jeśli nie zadziała ściągnij od nowa, tak czy inaczej polecam ci oryginała.

Pojebany jesteś ? nie gadam z tobą nie wiesz ile mam lat to nie pisz neusie żal mi cie , hehehehe na serio współczuje Administracji że na tym Forum ma taki Neo Kidów ...-.-

mca.png

mca.pngmca.png

Opublikowano

Też tak czasem mam zazwyczaj od nowa instaluje i pomaga ale i tak mineshafter ma takie dni że może nie działać :)

@UP Na forum dużo neokidów? Ty na ich czele ;) Mam 12 lat jak FoxRox i umiem pisać bez przekleństw i tego typu słów może czasem mnie ponosi ale każdy czasem tak ma, KrystianGamer nie pisz już nic bo byś się wstydziłc swojej kultury.

............